|
||
Geriye ak zaman.. Hem de hiç aksamadan
Dolan akşama kadar, sonra buluşalım gözkapaklarımda Zaman durdu.. Gözlerimde damlalarca yaş Damlaya damlaya göl değil okyanus taşar Bak aynaya! Söyle ne zaman böyle oldun? Öldürdüğünde kendini bir şeytan doğurdun İleri ak zaman.. Merak ettim n'olacak? Ne kadar yalan kulaklarımda yok olacak? Hayat yavaş! Artık dayanamıyorum.. Karın bölgem hariç her yerimle daralıyorum Ne kadar gülsem boş, ağlamaksa nahoş Karanlık odam bu gece her zamankinden boş Var mıyım? Bilmem belki de yokum.. Varlığımla yokluğum arasındaki soyutluğun Kıvılcımları kirpiklerime yağmur olur Yağmur.. Bu gece yağ ne olur? Nefes seslerimden başka ses yok şu anda Ne kadar uğraşsan da geri dönmem dualarında Dudaklarımda.. Onca kelime var sahipsiz Zaman.. Tut ellerimden ve bir daha bırakma Uyku.. Gözkapaklarımı tırmalıyor Yorgunluk sinir uçlarıma doğru tırmanıyor Geçmişim.. Bugünüm.. Geleceğim.. Zamanla hiçliğin sokaklarına yol alıyor Sarhoşum.. Kadehlerde elem sunulur Anlamıyorum ki neydi benim sorunum? Tanrı bile unuttu ki varlığımı Var mıyım? Bilmem belki de yokum.. Yağmur bir yağ ne olur temizle etrafı Karanlık.. Mutluluğumun erbabı Geriye ak zaman.. Hiç durmadan devam et Belki o zaman karşına çıkar masumiyet.. |
||