|
||
ÖMRÜMCE Ömrümce bulamadım çoğu, sanırım aza etmediğimden kanaat Ateşi tattım ilkkez Nasıl da Yakıyo yedi kat yıkanmış olsada Bide cehennem var Orası daha sıcak .! Hiç ALLAHına yakarma Ve Ölüm yaklaştıkça namaza başlamak Yinede sen dicem dirice mezara koysalar... Bu kadar zorken yaşamak, kolay olmamalı aşk ve ayrılıklar. Kiracıları olsakta bu dünyanın, içimizde yaşama arzusu saklı tonla Var olmak hayatta...Düşünüyorum da neye yarar olmadıkça onla, Ne kadar güzel gelebilir ki ? O yüzden intiharlardayım bu aralar. İşlediğim tüm günahların altında kaldım gücüm yok kalkmaya, Bulup bi dala tutunamam ! Benden bunu bekleyenler budalalar ! Etrafımda pes edıp vazgececeğimi düşünenlerin hepsi burada... Hazırladım sayfa dolusu kopyalar Belki geçerim imtihanı... İmkansız olan nedir ki ? ölüm hariç herşeyin çaresi nasılsa varmış Sorsalar omuzlarımdaki meleklere bi Günah sevaplarımdan ağırca Göründüğü gibi değil desem başka anlatsam, günahlarımı karalasalar! Acaba Ona hangi yol çıkar ? Aradığımı biliyor kapıları bi aralasa Artık geceleri daldığım uykuda O yerine gördüğüm karabasan... Bişeyleri düşünmek inanın beni bunaltıyo ve odamda duramıyorum Yazılıyo hep bişeyler ama boş kalan sayfaları sensiz dolduramıyorum Hikayemiz böyle yarımmı kalıcak ? Bu yaprakları bi dolapta solduramam Rabbimle saatlerce konuşmak nasılda huzur veriyo bana ne tuhaf... Yaptıgım çok hata var bide utanmadan Ondan dilendiğim onca af... Usanmadan o kuşağı bi ömür taşıcam inanma sen beni hayatından, Kovmakta haklısında Neye yarar yüreğinde hala görüyorum ben gizli bak O kızaran gözlerine baktıkça içimden kopanları anlatamam Sanki Her minibüs durağında senınle yaşadıgım o günden izler var Ömrümce bulamadım çoğu, sanırım aza etmediğimden kanaat Ateşi tattım ilkkez Nasıl da Yakıyo yedi kat yıkanmış olsada Bide cehennem var Orası daha sıcak .! Hiç ALLAHına yakarma Ve Ölüm yaklaştıkça namaza başlamak Yinede sen dicem dirice mezara koysalar... .... |
||