|
||
_______Ne Saçma Bi Kalp_______ Öğrendim pek de bişey kafana takmayacakmışsın Ya anladımda benim ne denli sacma bi kalbim var Ben küçükken çok severdim salıncakta sallanmak Eskiden mahallem doluydu kocaman ağaçlarla Bi sokaktan bi sokağa koşuşturmayı özledim bi de Arkadaşlarla saatlerce sek sek oynayıp ip atlamak Bi derya vardı top balkonlarına her kaçtıgında Babaannesi geri atmazdı topu patlatmadan Çokta düşerdim eve dönmezdim dizlerim kanamadan Düştüğümde öyle bebek gibi ağlamazdımda O günler ne çabuk geçti özlemcim bak... Neyse Fazla uzatmadan... 3mart ikibindokuz, seninle tanıştık bi mart akşamı Şart değil tabi hatırlaman Ama bu geçmişi karalama... Bikaç hata ve son bulur ,Her masalın sonu mutlumu? Sen bana dönmicen ama bu yüreğim az da olsa umutlu Sense beni kimbilir kimlerle çoktan unuttun... Hangimiz iki damla gözyaşı döküp bu illetten sıyrılır Kalbine nefret ve benzer her duyguyu yükledin de sığdımı? inan herkesten bıkmış herşeyden bezmiş halde bide hırçınım Sana ulaşamayım diye yeni hattınıda kırdınmı? Ya da unutmuşum bence iyide oldu bu öyle bi hayatım var ki çok boktan ve kıytırık ! Gözümü karartıp kapını çalcam bi akşam. Senı bulunca, Bihayalim var gözlerinin içine bi kez daha dalmak uzunca Sonra dayanamaz sarılırız O gözlerine yaş hiç yakışmadı Sen olmadığın her sabah kalbim ayrı ayrı çatışmada Alış buna Özlem..Özlemek ne de beter ! Boşverdim, Her bişeyi boşverdim aklımdan ne geçıyo bak Usulca koynuna girip uyumak ve galiba Haklısın benim acınası bi halim var... Sevgilim Mart kapıyı çalınca O gece geldi aklıma bak... Bi mesaj ... Bi anlam verememek başta , Sonra Ne Küstah bi adam ! Ama o adam beni kendine ölürcesine bağlayan Tam iki sene olacakken Herşey böyle bitiyo ya... Bi sonraki mart yine gel hayatımdan gidiyosan ! Gözyaşların doğal afet, tüm geçmişi sele boğuyosa Sende Benden bişeylerle hala hayal kuruyorsan Gözlerin serviscamından Ö Harfli plakalara takılıyosa Ve daalıp dalıp gidiyosan ansızın o arabada, Hala tenınde adımı taşıyosan, benimlesin bak.. Yaşadığımız çok harikalar var dile kolay Unutma ...Unutmam... senınle olmanın tadı Değil içtiğim bi gazoz kadar...Ya da bi çikolata...veya Seninle paylaşılan bi bardak dolusu mısır kadar... Fılmı değilde seni izledim diye bana kızmıştın birazda ? Sana öylesine yakın olmak.... Ve ıssızdı koca salon En güzel tat dudaklarımda bıraktığın dudaklarının tadı.... Terimin soğukluğu bedenimi sarmışken sana sarılıp ısınmak Bu günleri her hatırladığımda ağlıyorum evet dudaklarımı ısırarak Çok eskidendi diyip sade hatırlanacak bi iki sene var Belki büyüdüğü için Bu prenses dizlerinde değil hala... |
||