|
||
| Kansi - Rüzgara Gözyaşımı Bıraktım [ FULL ALBUM ] Antalyada,Makara Recordz da çalışmalarına devam eden Kansi,6 aydır üzerinde çalıştığı ''Rüzgara Gözyaşımı Bıraktım'' albüm projesini bitirmiş bulunmaktadır.Albümde Kansi ye , Zeus Kabadayı, Sancak, Desta, Kramp, Mahras eşlik etmektedir. Albüm kapak tasarımı ise Can Güler tarafından hazırlanmıştır,Mix & Mastering işlemlerini Kansi üstlenmiştir.12 parçadan oluşan albümde anlatılmak istenen konu '' ihanet ve bağlılıktır ''.Keyifli dinlemler dileriz. İNDİRME LİNK : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap İNDİRME LİNK2 : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ÖN KAPAK Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Uploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ARKA KAPAK Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Uploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rüzgara Gözyaşımı Bıraktım *----------------------* 01.Rüzgara Gözyaşımı Bıraktım 02.Papatya Taçları 03.Ve Ben Yenildim feat. Zeus Kabadayı 04.Türk Akını 05.Hatıralar 06.Hayallerim Batık Gemi feat. Desta 07.Bu Defa feat. Kramp 08.Kara Göründü 09.Mercan İçinde feat. Mahras 10.Üzerimi Ört Kuzum 11.Son Durak feat. Sancak 12.Ve Ben Yenildim ( Nakarat ) Kayıt : Makara Recordz Mix & Mastering : Kansi - 01,02,04,05,07,08,09,10,12 Zeus Kabadayı : 03 Desta : 06 Sancak : 11 Albüm Cover : Can Güler Kansi Fan Sayfası : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kansi Myspace : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kansi Blog Sayfası : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||