|
||
Parçaya Ulaşmak İçin FanPage : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Stallker Verse Dört yanda kancık var, şerefsiz kancıklar Bırakın kastım var, savaşın aslı tarzımda Dinlerken korkarsın beni nükseder astımında Kaldırımda çaktım oğlum oldu saklı bodurmunda Anabacıya saygınız yok, biz babanız olmasaydık Keşke bunlar gibi sokak, piçleride doğmasaydı Sen bize küfür ederken, sevgilinde nerde kaldı Yanımdaydı fazla koydum haberi almış ağlamıssın Arkamdan sallamışsın yalan dolan haberleri Rapte köreldiysen moruk emin ol kader değil Götünü yırttı FT' diye, Kayıdı çöpledim delir Kolpadan haber gelir, bana bulaşma sik kemir Sözde delikanlılar, rhyme'dan yoksunlar Kadıköy'de yoksun lan, bırakın korksunlar Hasım bile demem, çoluk çocuk s*ktir ya Bana velet diyen g*tvereni s*ktim ha... Tutmamış ritim, yinede halinden hoşnut Doğru yapamadığım hardcorumla sende coştun Diss atıp saklanan tayfanda borçlu Ümraniyede beni görünce dördü birden evine koştu Bu veletler gider yapmayı, benden öğrendi Süper yapıyosun abi, derdi piçte öğrencim Kayıtlarımı ezberleyip ailenede söylerdim Sarhoşum kaymışım lan dinleyince öğrendim. |
||
|
||
| Greet you to Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap came from here. You can utilize Fast Order to put your wow order on links. Please choose The game US or EUROPE, server, amount of gold that suits you, then click buy now change. You can in addition choose game the All Game List, then select wow gold plan to next page. You'll find the price based on various your desired machine. Please click buy now button to travel. The third alternative to Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap through clicking buy gold by yourself guild line. You will find World of Wow US or WESTERN EUROPEAN. After entering when its time page please choosing your server and then amount you wanna buy and then click buy now swap. Perhaps blizzard should put in force the law to be able to farming? Or perhaps allow players to tag a mob and permit all of them preparation time to destroy the particular mob these people were focusing on? Well, Blizzard is not a government and even if so, the government these days isn't ideal either. |
||