|
||
| Adana'da çalışmalarını sürdürmekte olan SouthFace 'Bozuk Teyp' isimli mixtape albümünü dinleyicilere sunuyor.Tüm düzenlemeleri SF'e ait olan,12 track den oluşan albümde 2 adet skit yer alıyor.Tüm mix işlemleri Acarkhan tarafından yapılan albümün,kayıtları ise Doğu Akdeniz stüdyolarında alınmış.Çeşitli tarzlarda altyapılar ve vokaller içeren albümün kapak tasarımı ise Handicap oluşumundan Masterhan tarafından yapılmış.Keyifli dinlemeler... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Uploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Uploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Tracklist: 01-South Face - İlk Adım 02-South Face - Kırmızı Halı 03-South Face - Vur Bana (skit) 04-South Face - Bozuk Teyp 05-South Face - Ne Gibisin 06-South Face - Kimse Yok 07-South Face - Tavsiye 08-South Face - Herşeyi Sil 09-South Face - Güzel Bir Gün 10-South Face - Bum Bum Bum (skit) 11-South Face - Tabutta Rövaşata 12-South Face - Benim Mahallem |
||