|
||
| Rhythm and Blues (diğer adıyla R&B veya RnB), jazz, rap , gospel ve blues karışımı, Afrika kökenli ABD'lilerin yaptığı müzik türüdür. İlk kez müzikal terim olarak 1949'da Jerry Wexler tarafından Billboard dergisinde kullanılmıştır. Günümüzde R&B Müziği popüler bir müzik türüdür. Türkiye'de tarzın temsilcileri arasında Cihan Özdemir, Ege Çubukçu gibi isimler gösterilebilir. Dünya da ise Özellikle Latin Amerikalı siyahiler tarafından söylenmektedir. Michael Jackson, Destiny's Child, Beyoncé, Rihanna, R.Kelly, Keyshia Cole, Fergie, Black Eyed Peas, Usher, Justin Timberlake, P.Diddy,Missy Elliot,Cory Lee,Chris Brown,Whitney Houston ve daha bir çok sanatçı ve grup isimleri de R&B'nin dünyadaki temsilcileri arasındadır. |
||
|
||
| ooo rihanna çok güsel yha şarkılarını çok beeniyom umbrella ve don't stop the music, shut up çok hoş sarkılardır.. | ||
|
||
Chris Brown çok ii ya
|
||
|
||
| Justin Timberlake R.Kelly Black Eyed Peas Bazı şarkılarını çok severim..
|
||
|
||
| Keyshia Cole:şahane bir sese sahip usher:çok yakışıklı bir rapper fergie:solo olarakta harika özellikle nelly le feat party people süper |
||
|
||
| bence tam ashanti | ||
|
||
| p.didy...usher...Houston...chris brown...T.I muhteşemler yha özellikle T.I | ||
|
||
Yeah! Ege Cubukcu ,T.I. ,Cris Brown superler yhaaaa ozellikle ege cubukcu
|
||
|
||
Beyonce-Usher-P Diddy-Rihanna-Chris Brown..T.I. şevk-i memat'a katılıyorum özellikle ''T.I.'' bunlar R&B müzikte çok başarılı olan isimler ve gerçekten beğenilerek dinlenebilcek şarkıları var
|
||
|
||
| craig david bayılıyorm yaa.. | ||
|
||
Rhea! aradan kayıyorum gibi...
|
||
|
||