|
||
| Nu-Metal bir rock müzik tarzıdır. 1990'lı yılların başında Alternatif metal türünün değişime uğramasıyla ortaya çıkmıştır. İcra edenler Hardcore punk, Heavy Metal ve Thrash metal gruplarından etkilenmişdir. Nu metali heavy metalden ayıran en büyük özellik diğer metal grupları kadar sert ve net şarkı sözleri bulunmaması ve zenginlik kaygısı içermeyen enstruman kullanımıdır[kaynak belirtilmeli]. Örnek olarak hemen hemen tüm nu-metal grupları gitar sololarından kaçınırlar. Metal müzikte vazgeçilmez olan müzikal elementlerin yerini turntable, rap vokal ve benzeri öğelerle doldurmaya çalışırlar.Linkin park,Korn,Limp Bizkit,Rammstein,12 Stones,Evanescence,Drowning pool,Disturbed gibi örnekler verilebilir...Ülkemizde maNga,Dorian,RockA,Deja-vu,Metaroth,Diex,Radical noise... |
||
|
||
Bundanda Linkin Park tabekii. The end,A place of my head vs..
|
||
|
||
| evanescence bunların arasında en iyisi bence bring me to life süper bir şarkı tavsiye ederim | ||
|
||
oLduM oLası Şu MetaL MüziğiNe Sıcak BakamamışımdıR aMa LinkiN Park ve Manga RaP Kadar VazgeçiLmeziM oLmuşTur Nedenide Nu-MetaL oLmaLarı oLabiliR İşin iÇine RaP Girdiğinde Herşey Değişiyor
|
||
|
||
| çok manyak bişi ya nu_metal..mesela linkin park -- cok manyak bi grup o aralarda dave girdiği rap bölümleri çok sağlam oluyor..limp bizkit zaten elektro gitar ezgilerini üstüne rap söylüyor cok saglam oluyor seviyorum ...yapma istersem ileride böyle bişi yapmak isterim elektro gitar ezgilerinin üstüne rap falan hoş olur..elektro gitarımızda war zor olacağını sanmıyorum ama böyle işler tek yapılmaz | ||
|
||
| Nu-Metali hiç ama hiç sevmiyorum | ||
|
||
| bir rapçi olarak mangayı çok beğeniyorum.rap ve rock karışımı bir şeyler yapıyorlar ve gayet güzel şarkılar ortaya çıkıyor.. | ||
|
||
| fark etmez öylede böylede RAP tek benim vazgeçilmezim içine birazcık rap koydular diye asla bir rapper olamazlar
|
||
|
||
Bundanda Linkin Park tabekii. Linkin Park'ın The End diye bir şarkısı yok yanlız. The end,A place of my head vs.. In The End. 6 yaşımdan beri Linkin Park dinliyorum, hastasıyım bu müziğin desem yeridir.
|
||