|
||
| Olmypos Records Dagıldıktan sonra ilk defa bir solo albümle karşımızda olan Pit10 karşımızda...albümde Pit10 a eşlik eden isimler:Zeynep Sağdaş Sansar Salvo Sırtlan 2na ve U.l.aş eşlik etmektedir...mix ve mastering işlemleri Pit10 a ait olan bu albümle sizi baş başa bırakıyoruz...keyifli dinlemeler... Pit10 - Umrumda Degil [Full Album] Parça Listesi: 1-Umrumda Değil ! 2-Yaşam ve Ölüm 3-Rastgele 4-Zaman Hırsızı 5-Gözlerini Kapayınca (düet Zeynep Sağdaş) 6-Okulum 7-Hayattan Fragman 8-Kuşatma 1453 (düet Sansar) 9-O ve Ben 07 10-Biz Haksız Onlar Haklı (düet Sırtlan) 11-Bu Bir Kâbus 12-Kelepir (düet 2na) 13-Server vs Pit10 14-Saklı Hakkım (düet U.L.A.Ş) 15-Sisli Kimlik Download;Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
sağolasın
|
||
|
||
Umrumda değil adlı parça komik yaa Albümü sevdim ama beatler hoşuma gitmedi pek (=
|
||
|
||
| pit10 sansar kötü albümler falan filan hayal kırıklıgı hep öldü under piyasası düzgün parçalar dinleyemez olduk malesef | ||
|
||
Benim pek hoşuma gitmedi.Öyle çok sağlam bir parça diye göstrebileceğim bir parça yok gibi. Kötü değil ama iyide değil.. :kk [Bence.]
|
||
|
||
| teşekürler | sansar manyaği | |
||
|
||
| valla bence de ö(y)le hocam çok iyi değil ama kötü de değil. Türkçe'ye Özen Gösterelim |
||
|
||
saolasın
|
||
|
||
| paylaşım için saoL. | ||
|
||
teşekkürler