|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şanışer & Bela - Günlügüm Ep - Parça Listesi: 01] Affet 02] Gönlümün Konakları Bomboş 03] Manser Adında Feat.Atakan 04] Belki 05] Bir Avuç Cennet Feat.Atakan 06] Dönülmez Yollar 07] Her Lafında Gölgen Olmak 08] Elinde Kuklayım Gazel Makamı Vol.2 09] Şehit Marşı Full Albüm: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Albüm gerçekten mükemmel emeğime sağlık!
|
||
|
||
Eyw SaoL Süper Albüm Herkeze Şiddetle Tavsiyemdir
|
||
|
||
| süper albüm. paylaşım için teşekkürler..... eline sağlık :nn | ||
|
||
| albüm çıktıktan 3 ay sonra koydum 455 dowland süper oldugu kesin | ||
|
||
link degiştirilmiştir
|
||
|
||
| Teşekkürler paylaşım için | ||
|
||
| saol paylaşım için | ||
|
||
| ŞANIŞER BELA SPR İKLİ OLMUŞ BAŞARILARININ DEWAMINI DİLERİM ŞANIŞER ÇOK CİX:d | ||
|
||
| şanışer fan sitemize bekleriz arkadaşlar Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
||
|
||
ztn saniseronline şanışerin tüm parçalarının albüm bilgisinde mevcut bilinçli kullanıcılar farkeder bunu fakat paylaşımda bulunduğun iyi olmuş ben tam söyleyecektim ki senin mesajın gözüme çarptı
|
||
|
||
| La Şanışerin hangi albumu qötu yahh =) | ||
|
||
Hastasym sanıserın yah sadece bı kac svmedıqım sarkısı war gerısı mukemmel otesı...
|
||
|
||
| sagocuyuz yazdıqına bakmayın olumune sanıser ^^ | ||
|
||
| kardeşş linkte sorun var bi bakarmısın.? | ||