Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Türkçe Rap, Hiphop Forumları (Arşiv Ana sayfa) => Underground

Konu: Abluka Alarm - Hayal Mahali E.p ( Full Albüm )

Sayfa: [ 1 ]
2
3
4
5

05.06.2008 16:44:51
Melankolia dan tanıdıgımız Abluka Alarm grubundan yeni bir albüm bizlerle...En son Ne Fark Eder adlı klibiyle karşımıza çıkan Abluka Alarm şimdide bize 5 parçadan oluşan Ep albümünü sunuyor...Keyifli Dinlemeler

Abluka Alarm - Hayal Mahali E.p [Full Album]
Parça Listesi:
Abluka Alarm - İntro
Abluka Alarm - Yalnızlık İki Satır
Abluka Alarm - Sabret Daha Çok Gün Var
Abluka Alarm - Yatıştı Hiddetim
Abluka Alarm - Kırık Düşlerde Cennet Hayalleri

indir:Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Abluka Alarm - Hayal Mahali E.p ( Full Albüm )

11.06.2008 03:04:51
cok kral iş cıkartıolar helal..hem bu siteye hem onlara..her sitede yok bea

sulhhitap 11.06.2008 14:14:38
şimdi indiriorum ama indirmeden güzel iş yapmış olcaklarını biliorum   **türkçemmi bozuk ne tuttur

rapatizma 13.06.2008 17:49:41
indiriyorum sımdı cok tesekkuler sağolun.!

serdar1988 16.06.2008 23:51:46
wallla güsel sözleri çok güsel ama eskisi gibi duygulu şarkılara vurgulu kalp nameleri yok gibi yinede çok beğendim leare çok güsel girmiş kayıtlara elinize sağlık çok güsel bir paylışım

17.06.2008 00:01:32
wallla güsel sözleri çok güsel ama eskisi gibi duygulu şarkılara vurgulu kalp nameleri yok gibi yinede çok beğendim leare çok güsel girmiş kayıtlara elinize sağlık çok güsel bir paylışım
Teşekkürler vs gibi yorumlar yerine böyle Serdar arkadaşımızın yaptıgı gibi albüm hakkında 1-2 cümlelik birşeyler yazsanız sitenin seviyesinin artması açısından artı yönde gelişmeler olacagına eminim...

siyah_istaki 20.06.2008 15:27:23
S.Aleyküm ahali..Sitenizle geç tanıştım..Daha evvel tanışsaydım dedim gezince...Siteyi hazırlayan arkadaş(lara)a teşekkür ederim..Ama sanki Türkceye pek dikkat edilmiyo..  Suskun

Albüm gerçekten güzel olmuş..Tarz değiştirmişler ama beatler mükemmel..Yaptıkları kafiyelerde ona mütakiben öyle...Paylaşım için çok teşşekür eder minnet duyarım..

20.06.2008 15:46:06
S.Aleyküm ahali..Sitenizle geç tanıştım..Daha evvel tanışsaydım dedim gezince...Siteyi hazırlayan arkadaş(lara)a teşekkür ederim..Ama sanki Türkceye pek dikkat edilmiyo..  Suskun

Albüm gerçekten güzel olmuş..Tarz değiştirmişler ama beatler mükemmel..Yaptıkları kafiyelerde ona mütakiben öyle...Paylaşım için çok teşşekür eder minnet duyarım..
Eyvallah sagolasın ama millette bir özentiliktir aldı başını gidiyor bu durumdan açıkcası bende hoşnut degilim ama üyelerle ugraşmamak  için pek üzerlerine düşmek istemiyorum paylaşımımı yapıyorum köşeme çekiliyorum egitimli kültürlü insanlar zaten kendini belli ederler türkçeyi düzgün kullanarak yazdıgı yorumlardan da çıkabiliriz az çok neyse uzatmayalım daha fazla bununla ilgili de bir konu açarım duyurular kısmına umarım herkes güzel Türkçe mizi düzgün kullanır
Saygılar

rapinsesi_92 23.06.2008 18:16:28
bnde şimdi indiriyorum eminim çok güzeldirrr teşekkürlerrrr

rapteam 27.06.2008 21:04:50
teşekkürlerrrr

gebzerap_kejan 01.07.2008 14:05:54
paylaşım içni çok sağol abluka alarmı severek dinliyorum

hasoP 02.07.2008 19:06:44
sagonun yetiştirdiği adamlar belli oluyor canım=)=)

progenit 02.07.2008 20:23:36
Çoook teşekkürler

apoalperen 03.07.2008 11:59:38
garaNti suPerdiR :::::AbluKa aLarm:::::

By_OnLyH4cK 03.07.2008 13:24:38
BeatLeri gerçekten harika,  paylaşımınız için teşekkürlerimi sunuyorum, hoş paylaŞımlar...

Sayfa: [ 1 ]
2
3
4
5