|
||
| İstanbul yeraltının başarılı isimlerinden Sansar, İzmir konserinde Beat Pazarı stüdyosuna konuk olarak 5 parça kaydetti.İzmir dönüşü bir parça da SNKRN stüdyosunda kaydeden Sansar bu 6 parçayı “Bıkana Kadar” adında bir EP olarak sizlere sunuyor. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kapak tasarımı Özmen ve ObiEfsa´ya ait olan albumun bir diğer özelliği de Sansar´ın 3. Dünya Savaşı albümünden bu yana (Mixtapeler hariç) hazırladığı ilk albüm olması.Beatler ise; Rashness (1,5) ,Emir (3,6),Sansar (2) ve Beatmachine (4) imzası taşıyor. Sansar Salvo Bıkana Kadar Ep Parça Listesi: 1-Ötenazı 2-Bıkana Kadar 3-Waterfall 4-1001 Gece feat Heja 5-Canavar Gibi 6-)Arap Atın Arabası feat Emir Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rapidshare link :Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| psko bunu ftp ye atalım |
||
|
||
| attım canım az biraz daha bekle açcam portalı | ||
|
||
merak ettimde parçaları rapidle ugraşmim şimdi kedi köpek
|
||
|
||
| T(e)ş(e)k(ü)rlerr emeğe saygıı Türkçe'ye de saygı...
|
||
|
||
| albüm ftp ye atılmıştır direk dowland;) | ||
|
||
| T(e)ş(e)kk(ü)rler ftp güZel olmuş. |
||
|
||
| Haja değil Heja bu arada paylaşım için tşkler | ||
|
||
| Bıkana Kadar Bölüm 1: Bilirsin aynıdır yaşam ayrıntılar dışında Kandırdılar hıyarlar kapı kapandı hışımla Moruk bak eğleniyoruz eğleniyorum kızım bak Hiç bi tavsiyeyi de dinlemiyorum dal y**ak Ben futbol sahasında oynuyorum su topu Liseli çocuklar dinledikçe bu boku Ele geçirme şansım var artık bul onu Şimdi etki altındasın tamam mı yut onu Biz bilmem kaç bpmlik döner bıçaklarıyla Yalan ederim alçakları ulan uçaklarıyla Gezdilerse gök yüzünde açık bacaklarıyla Binanın tepesinde kaçık salak kaçırmaz Son 4lükte ölünü gördüm alu gören bu beyinde Deyim yerindeyse neyse kalsınlar içimde Yıllar sonra bi gün ikinci biçimde Geçendi derinden Ekin'dir içinden Nakarat; Beklemediğin an sevmediğin şekil Seni vuran bu çocukta olabilir Kimi yeni moda diye seçti Rap'i Bıkana kadar ben bırakana kadar Bölüm 2: Papik verdi tabip tabi garipsedim bende Büyüklendi düşmanım bunu öğrenince Nasıl diyim taktılar sanki beyni bince Hala kötüymüşsün gibilerdir iyileşince Böyle garip bakışlar imza alır çocuklar Bi o kadar lavukta sıkmak ister topuktan Ekin senin boyutta Sansi benim boyutta Şizofren bi vaka şu an karşı yaka Şimşeklerin çaktığı yer hemde yazın ortasında Eşekler patlıyorken söz yazar dumanla Artık olamam diyorsun kimseye kumanda Kumandanda askerde herşey yalandan Hatırla ismimi ben çok yürek temizledim Belki Allah cesetlerden kurtarır denizleri Tercih edenlerde var kuzenlerini düzmeyi Belki bi gün belli olmaz çiçek filizlenir Nakarat: Beklemediğin an sevmediğin şekil Seni vuran bu çocukta olabilir Kimi yeni moda diye seçti Rap'i Bıkana kadar ben bıkana kadar __________________________________________________ Arap Atın Arabası; Sansar Verse; Arap atın arabasına Karabasanın aramasına Yara yazanın hasına Tuza basan o hasıma Güveniyosa kasına Bass'ına tiz'ine Hızına yazın ayazına Hazır olun Gelip giden gençliğin beynine yeni boyut Çünkü onun çocuğuda adımı biliyodur Delirdiğim kadar geliyorum bunu biliyorum Bok atmaya devam Rap'in anasını s*k*yorum Yaramadı karabasana Benim hasarıma Sana kazıma dedi Aklına beni Bulamadı daha iyi yazanı Bak hara kiki sigaraya çakmak Gazı olmak bak Bu çocuklar gerçekten deli Bunu doğrular bi doktor dinlerse beni Türkiye'nin her yeri benim yeni yerim Disslerken izlersin seni yerim __________________________________________________ Sansar Salvo Verse; Mide bulanık sabahlarda Çocuklar şarkılarla sabahlarlar Kendimle yüzleştiğim sabahlar var Bazen param çıkışmaz ve koalisyonu tamamlarlar Gece döner paramparça Telafuz sorunum vardı başta kaleciydim maçta Sonra maçta kalmadı oyunda falanda Aşk şarkısı yapmayın koyunda yatan var Bak başkası kalmadı sonunda yalanlar Değiştirdi her trip boş gelir her biri Namluya mermidir galibin verdiği Talimdir her biri herkesin bildiği Gitti günde geldiğim (yok yok) oyuncu Kafanı yorma kimse değil darma dağın Kakalıyorlar yalan yanlış öyküleri Şimdi bunu da tekrarla dinle bak papağan Bu bokun adıda 1001 gece öyküleri Nakarat; Ve bunun adı da 1001 gece öyküleri Mermisi biten askerler taktı süngüleri Bir adım yaklaşırsan harbi süngülerim Ve bunun adı da 1001 gece öyküleri Heja Verse; Ölüm yakın kapıda bizi bekleyense yaşam Hayatını zar misali sallıyorsun ayıptır paşam Gülenle ağlayan arasındaki 7 fark gibi Kafası her zaman dumanlı boş insan misali Yaptıkların geçersiz bu hayatın kuralını sorma Ta**ğını öperler oğlum burda paran varsa İstanbul biraz kirli alırlar burda böbreğini Hiç arkana bakmadan kaçarsın kedi gibi Havlamak senin özelliğin bunu meslek edinmişsin Aferin moruk yürümeyi öğrenmişsin Sessiz olduğumuz kadar sinirliyizde Kafana takma moruk evini bilirizde İnsanların gözünde benim sözlerim çok ağır Bazı insanlar var ki diss yediğinde kulağı sağır Çıkmasın öyle kimse evcil rapleriyle biraz bağır Rap bir kavga değil müziktir sığır Nakarat; Ve bunun adı da 1001 gece öyküleri Mermisi biten askerler taktı süngüleri Bir adım yaklaşırsan harbi süngülerim Ve bunun adı da 1001 gece öyküleri devamı burada Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Bu Adam Bu Albümde Beatlere Tec@vüz Etmiş
|
||
|
||
psiko hata diyo:S
|
||
|
||
| arkadaşlar pembe nickli üyelerimizde hata veriyor nedense bizde bilmiyoruz yeni bir üyelik alın sorun hallolur... | ||
|
||
psiko hata diyo:S yeni, gördüm tamamdır hallettim indirebilirsin artık :j
![]() |
||
|
||
SÜper ya 6. şarkı dışında hepsini sevdim.Ötenazi ve 1001gece favorim.Waterfall da sagopanın dava açmasına sebep olan şarkı Diss için dava süper yani buda gösteriyor ki Sansi yol katetmiş lafı dokunuyor artık birilerine
|
||
|
||
albümün ayak üstü yapıldı 2+2=4 beatler çok kafa patlatıcı mixler hiç iyi olmamış ama sansar fanlarına albüm öncesi iyi geldigi kesin mi? kesin
|
||