|
||
Açık olucam ben kitap okumayı sevmiyorum! ![]() Ama mecburiyetten okuyorum. En son Kan Gölü'nü okudum. Kimbilir kaç ay önce.
|
||
|
||
Açık Konuşmak Gerekirse Bende Pek Fazla Sevmem Ama Okumak Zorundayız.Sağlıklı Düşünebilmek İçin .En Son Soner Yalçın ın Teşkilatın 2 Sİlahşörünü Okumuştum Sanırım.
|
||
|
||
| önceki okuduklarımı hatırlamıyorumda aklımda olan bi kitap var kesin alacagım bunu 'Bay Pipo' kitap hakkında bilgiler ve yorumlar için linke tıklayın Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Bay Pipo Güzel Kitaptır KArdeşim Ya | ||
|
||
| Bir zamanlar,eskiden yani bu beatmaking b*kuna sarmadan önce ben sürekli kitap alan,okuyan,hatta kendi kitaplığını oluşturma çabasında olan bir gençtim.Adana'daki bütün korsancılar(korsana hayır)beni tanır,sıkı pazarlık yaparım.5milyona iki üç adet kitap alırdım.En son senenin başında bir kitap aldım ve okudum.Adı da ''taş meclisi''ydi. Şuan kendime ait kitaplığımda 30'a yakın kitap var,ilkini 2002 de almıştım.Kitap okumak iyidir güzeldir.İnternetin doruklara ulaşmasıyla kitap okumakta zorlaştı.Neden mi? en basitinden eskiden gazetele alır okurduk,karikatür dergisi alır okurduk ama şimdi sadece internetten resimlerine bakıyoruz.Youtube u açıyoruz arama kısmına ''komik'' yazıyoruz ağızımızı ayıra ayıra gülüyoruz ondan sonra,tabiki bu bizim için çok daha kolay oluyor. İçimdeki kitap sevisini hatırllatığı için konuyu açan arkadaşımızı tebrik ediyorum.Okuyalım,okutalım diyorum. |
||
|
||
ben kitap okumayı çok seferim şuanda bir kitap okuorum BİR AVUÇ KAN BİR AVUÇ TOPRAK ÇANAKKALE yasarı YAŞAR AKSAN çok gusssel bi kitap okumanızı tavsiye ederim
|
||
|
||
bende seferim kitap okumayı ama aylardır bitiremedim
|
||
|
||
"Çığlığın Ardı Çığlık - Ömer Lütfi Mete" daha 2 gün önce bitti ![]() Soner Yalçının "Beyaz Türkler" edebiyatını kavradıktan sonra kitabını okumadım daha..
|
||
|
||
| Soner Yalçının Kitapları Güzel olur Kardeşim. | ||
|
||
Soner Yalçının Kitapları Güzel olur Kardeşim. Seçim meselesi deyip bırakıyorum polemiğe girmek istemiorum.. ben sana daha sonra açıklarım sebebini maazallah Soner yalçın görmesin burda yazacaklarımı zoruna gider:D
|
||
|
||
Yeni bitaneye başladım.İnşallah yaz bitmeden sonu gelicek.
|
||
|
||
| sadist - stepen king tavsiye ederim acıyı hissetmek istiyorsanız...... | ||
|
||
Ben en son ilkokul 6 da şeker portakalını okumuştum
yazık oldu zeze'ye :Del |
||
|
||
| aferim sana savaş :Del | ||
|
||
Lisedeyken atölye derslerinde 1 saat zorunlu okuma vardı hocamız sağolsun çok yararı oldu son okuduğum kitap ''İnsanları Tanıma Sanatı'' tavsiye ederim herkesin okuması gereken bir kitap diye düşünüyorum çünkü insanlar arası iletişim sorunlarına örnek veren ve çözümler öneren bir kitap :zaf |
||