|
||
| bandrollü albümlerden mp3 istegi yapmayalım lütfen hangi albümün bandrollü olup olmadıgını bilmiyorsanız buradan sorun cevaplayalım birde mümkünse istediginiz parça albümde olan bir parça ise albüm adını belirtiniz ve tam adını belirtiniz size ozaman daha kolay yardımcı oluruz istekler bu konu altında belirtilsin
|
||
|
||
| kanka sansar çekte vuru sildim yanlışlıkla eklesene pls | ||
|
||
| arama yap var sitede var |
||
|
||
| tuhan - Farkı gör Tetik- dur mp3lerini bulabilirmisnz şimdiden tşkkrler
|
||
|
||
tuhan - Farkı gör Tetik- dur mp3lerini bulabilirmisnz şimdiden tşkkrler ![]() ''bandrollü albümlerden mp3 istegi yapmayalım lütfen hangi albümün bandrollü olup olmadıgını bilmiyorsanız buradan sorun cevaplayalım'' dedik degilmi ama sallayan yok tetik - dur bandrollü albümden sadece klip çekilmiş o parçaya 2 kere aynı hatayı işleyen 1 hafta forumdan uzaklaştırılır 3.kez işlerseniz süresiz ulaştırılırsınız...bandrollü albüm yada mp3 yayınlansak sitemiz kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalır...bir mp3 için yada bir albüm için site kapanırsa nolur sizce? bilmiyorsanız sorun diyoruz degilmi? Mp3:Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Tetik - Dur Paralı Albüm den mp3 oldugu için paylaşımı yasak!!! Tetik - Dur [Klip] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
tuhan - Farkı gör Tetik- dur mp3lerini bulabilirmisnz şimdiden tşkkrler ![]() ''bandrollü albümlerden mp3 istegi yapmayalım lütfen hangi albümün bandrollü olup olmadıgını bilmiyorsanız buradan sorun cevaplayalım'' dedik degilmi ama sallayan yok tetik - dur bandrollü albümden sadece klip çekilmiş o parçaya 2 kere aynı hatayı işleyen 1 hafta forumdan uzaklaştırılır 3.kez işlerseniz süresiz ulaştırılırsınız...bandrollü albüm yada mp3 yayınlansak sitemiz kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalır...bir mp3 için yada bir albüm için site kapanırsa nolur sizce? bilmiyorsanız sorun diyoruz degilmi? Mp3:Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Tetik - Dur Paralı Albüm den mp3 oldugu için paylaşımı yasak!!! Tetik - Dur [Klip] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
||
|
||
| baktım yoktu ibo | ||
|
||
| hangi albümde onu söle bari 12-13 tane albümü var :S | ||
|
||
hangi albümde onu söle bari 12-13 tane albümü var :S bilmiyorum ki...bilsem ben bulucam :nn
|
||
|
||
Merabalar ya bana Sansar ft Taşkın & CivCiv-Aranan Adamlar lazım bekliyorum bulursanız lazım bu gece saygılar
|
||
|
||
Merabalar ya bana Sansar ft Taşkın & CivCiv-Aranan Adamlar lazım bekliyorum bulursanız lazım bu gece Biz değilde sen ARAMA yaparak bulabilirsin arkadaşım.Eğer bulamazsan ulaş bize,bizler de bakarız. saygılar ![]() Bu kadar hazırcı olmayın.
|
||
|
||
Kardeş bulsam istemezdim ama bulamadımki istiyorum please
![]() |
||
|
||
| bu parça hangi albümde | ||
|
||
| tmm kardeş buldum ilgin için sagol ,:) | ||
|
||
Merabalar ya bana Sansar ft Taşkın & CivCiv-Aranan Adamlar lazım bekliyorum bulursanız lazım bu gece Biz değilde sen ARAMA yaparak bulabilirsin arkadaşım.Eğer bulamazsan ulaş bize,bizler de bakarız. saygılar ![]() Bu kadar hazırcı olmayın. :q
|
||