|
||
| Konya'da 17 yaşındaki bir genç, "Gözü dışarıda" dediğini iddia ettiği dini nikahlı 16 yaşındaki eşini, çıkan kıskançlık kavgasında ekmek bıçağıyla boğazından keserek öldürdü. Genç kadın, olay yerinde hayatını kaybederken, polis tarafından gözaltına alınan cinayet zanlısının "Namusumu temizledim" dediği öğrenildi. Olay, saat 24.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Küçük Aymanas Mahallesi Argıthan Sokak No 15'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabit bir işi olmayan Ü.Ö. (17), 2 ay önce kaçırdığı Rukiye Azat (16) ile dini nikahlı olarak birlikte yaşamaya başladı. Annesi ve kardeşleriyle aynı evi paylaşan Ü.Ö, eşi Rukiye Azat ile kıskançlık nedeniyle sorunlar yaşamaya başladı. |
||
|
||
| Yorum Yapmak iStemiyorum Millet Psikobatlaşmaya Başladı İşsizlik Sonucu | ||
|
||
işsizlik = herşeye yol açıyor çünkü işsiz adam aç susuz pskolojisi bozuk ve bunlar sonucundada bu olaylar doguyor ne alakası var diyenler olabilir sadece bu yüzden insan bogazı kesilipte öldürülmez neymiş gözü dışardaymış çok inandık
|
||
|
||
| Haklısın Dostum Bu Devirde işin Yoksa... | ||
|
||
no comment yuhhh demek istiyorum sadece
|
||
|
||
| ailenin çok büyük hatası var yazıqqq | ||
|
||
| daha 17 yaşında olduğu duyunca yuhh dedim kızda da salaklık var biraz insan 16 yaşında evlenir mi birine kaçar mı yuh yha | ||
|
||
| 17 yaşındaki çocuğu evlendirirseniz olacağı budur işte. :kk | ||
|
||
Üzülmedim Sen 17 yasında daha çok genc denilcek yasta evlenirsen normaldır Kendine bakamazken bi de evlenirsen hakediyosundur.Cahilliğin en büyük örneği naparsın? =P '
|
||
|
||
| 17 yasındakı bebelıgı evlendır sonra gelıne öldür ıyı plan...:@ | ||
|
||
millet iyicene sasırdı yha ne yapacaqını...
|
||
|
||
daha önce ciklette görmüştüm bu ooolayı
|
||
|
||
| Hayatı Tanımlayın Bana? Yarını Kenara Koydum 1Sn İleriyi Anlatın Bana? Boşkoydum İçine Çektigin Nefesi Tekrar İçine Çekecegini İnandır Bana? Yada Çektigin Nefesi Sallacagından Kendin Emin Ol Açıklayabilirmisiniz Bana? Ölüm Bu Ne piskoloji Bozuklugu Nede İşsizlik Alaka Yok Kıskançlık + Sevgi + Aşk Öle Anı Kim Yaşasa Aynı Olur... | ||