Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Türkçe Rap, Hiphop Forumları (Arşiv Ana sayfa) => Underground

Konu: Şüphe - Kazandıklarım ve Kaybettiklerim [Full Album]

Sayfa: [ 1 ]

10.06.2008 00:21:07
Kadıköy Acil, Merdiven tayfasından tanıdığımız Şüphe ara verdiği rap hayatına 7 parçadan oluşan bir albümle geri dönüyor. Altyapıları Sayedar, Serhat, Ferhat, Xir, Rapozof, Despo tarafından hazırlanan albümde Şüphe'ye vokalleri ile m3L3s, Emre Baransel, Önder, Selo, Mel, Mafsal, Taşkın, Sayedar, Rapozof, Apache Squad, Fersah, Ezel, Charlee eşlik eden isimler. 7 parçadan oluşan albümde bonus track olaraksa "Şahsa Sade Saygı" remix çalışması yer alıyor.Sizlere "Kazandıklarım ve Kaybettiklerim" isimli albümü sunuyoruz. Ayrıca Şüphe, albümün yanında; 7 yaşında müzik hayatına başlayan, çesitli müzik dallarında ilerleme kaydeden ve 5 yıldır R&B müzikle ilgilenen m3L3s'le birlikte yapmış olduğu Deep Sound Recordz'da Beto tarafından profüksiyonu yapılan 2 çalışmayı da sürpriz parçalar olarak siz hiphoplife üyelerine hediye ediyor. Herkese keyifli dinlemeler...

Şüphe - Kazandıklarım ve Kaybettiklerim
Parça Listesi:
01. Geldim, Gördüm, Gidiyorum feat. Mafsal & Taşkın & Sayedar & Rapozof & Apache Squad
02. Kural Bozan feat. Fersah, Elçin
03. Nikotine İhtiyacım Var feat. Selo & Mel
04. Komedi Dünya feat. Emre Baransel05. Şüphen Mi Var? (Skit)
06. Tek Sen feat. m3L3s & Rapozof
07. Merkez Burası feat. Charlee & Rapozof & Mafsal & Despo & Sayedar & Narkoz & Apache Squad
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Şüphe - Kazandıklarım ve Kaybettiklerim [Full Album]

+2 Bonus Track
Şüphe feat. m3L3s - Bir Varmış Bir Yokmuş
m3L3s - Boş Oda

Myspace: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor