|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap A.p.o - Rapfabric [Full Album] Parça Listesi: 01-)Intro 02-)Mecburen Duycan 03-)3 Porsiyon feat Kurşun&Fuat 04-)Ben ve Yunus feat Yunus 05-)Gel Kız Msn Eklemeden 06-)Eyy Pii.Oo Benim Adım 07-)Ara Sıcak 08-)Aşk Şiiri(Skit) 09-)4 Suvari feat Keno,Alpi,Kurşun 10-)Bu Rap Şarapnel 11-)İlhamı Şarja Sok 12-)Cız Mc feat Ghost 13-)Rap Cihan feat Ghan 14-)Rikli Peace 15-)Slow 16-)Young Turks(Remix) 17-)Takır Takır 18-)Uit Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap rapid link: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yedek link: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Saol admin nerdeyse tüm albümlerini buldum A.p.o'nun çok saol | ||
|
||
dosya bulunamadı hatası çok yazık
|
||
|
||
dosya bulunamadı hatası çok yazık düzelttim arkadaşım rapidden koydum indirebilirsin
![]() |
||
|
||
bu albumunu buldugum ii oldu sagolsın
|
||
|
||
| çift link eklenmiştir | ||
|
||