|
||
İzmir den tanıdıgımız Türkçe rapin bayan seslerinden Rapizm Çağla 5. albümü ile dinleyicilerin karşısına çıkıyor. Kayıtlarını ve prodüksiyon işlemlerini kendisi yapan Çağla'ya bu albümünde vokalleri ile Aga B, Efeflow, Yunus Emre, Ece, Zet, Şanışer, Atakan eşlik ediyor. Alt yapılarda ise Lost Dreamer (1,3,9), Harekat (5,8), Joker (2), FÜnye (6,15), Sinima (7), Rhymesta (12,14), Ehlirap (13), Oxxe (11), Zet (10), Yargıç (4) imzaları mevcut. 15 parçadan oluşan "Anlat Anlatabilirsen" isimli albümü sizlere sunuyoruz. Keyifli dinlemeler.
Rapizm Çağla - Anlat Anlatabilirsen Parç Listesi: 01. Intro (Alıştırma) 02. Bana Eşlik Et 03. Anlat Anlatabilirsen 04. CheeseCake & Baileys feat. Aga B. 05. Yol Ver feat. Efeflow 06. Parti Başlasın 07. Kimsiniz feat. Yunus Emre 08. Yapmacıksın feat. Ece 09. Rapizm Çağla 10. Ritimlerde Anlatım Var feat. Zet 11. Uykulardan Uyanınca feat. Atakan 12. Dikkat! feat. Şanışer 13. Herkes Ayılsın 14. Kağıt Kalem 15. Outro (Psikotriplerim) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| link ölü | ||
|
||
pff 1.5 ay önce çıkmış albümü yenimi indiriyon
|
||
|
||
caglaylanin annesiyle benim annem kanka ee doal olarak bizde yakiniz bn bodrumda yasiorm .. bigun annemle izmire gittik bnm annem caglanin annesinin yanina gitti ben caglanin evine gittim gece orda kaldim. canimiz cok sklmsti.. caglanin bana hep sozu wardi senle bigun beraber düet yapcaz die . o gece sans eseri elinde daha dokunulmamis bi mix vardi. bizde kalktik erkklere yapmaciksini yazdik ( yazana kadar anamiz agladi! ) ama degdi. her ne kadar o kendi kisimlarinda bana bakip guldugunden beni odadan atmaya calismasi yuzunden cok zaman kaybettik ama guzel oldu ) caglaya guvenin o hep sozunu tutar
|
||
|
||
| Dosya bulunamadı. | ||
|
||
| yeniliçem 10 dakka içinde | ||
|
||
mahsus yenilemedim bu linki mecbur kalmadıkça mesaj yazmayanları görmek için ancak link öldü diye yazıyorlar mecbur kalınca teşekkür edince kilodan düşüyorlar heralde
|
||
|
||
link yenilendi keyfini çıkartabilirsiniz albümün
|
||
|
||
caglaylanin annesiyle benim annem kanka ee doal olarak bizde yakiniz bn bodrumda yasiorm .. bigun annemle izmire gittik bnm annem caglanin annesinin yanina gitti ben caglanin evine gittim gece orda kaldim. canimiz cok sklmsti.. caglanin bana hep sozu wardi senle bigun beraber düet yapcaz die . o gece sans eseri elinde daha dokunulmamis bi mix vardi. bizde kalktik erkklere yapmaciksini yazdik ( yazana kadar anamiz agladi! ) ama degdi. her ne kadar o kendi kisimlarinda bana bakip guldugunden beni odadan atmaya calismasi yuzunden cok zaman kaybettik ama guzel oldu ) caglaya guvenin o hep sozunu tutar ![]() buyur yazıdan pek birşey anlayamadım arkadaşım eline saglık ufuk
|
||
|
||
demeye calistigim 8. sarkiyi beraber yazdik okuduk anamiz agladi yazana kadar
|
||
|
||
heam şimdi çaktım benlede feat yapsana ece
|
||