|
||
01-Dogu Bosphorus-Melankoli Hastanesi (intro)
02-Dogu Bosphorus- KaĞıt Üzerinde 03-Dogu Bosphorus - Kendimi Bulamam 04-Dogu Bosphorus-Keyfıme Dıcek Yok 05-Dogu Bosphorus Feat.34 Style-Cam Kırıkları 06-Dogu Bosphorus -Ruhuma Es 07-Dogu Bosphorus-Kır Bu İnadını 08-Dogu Bosphorus-Trip Ekseni 09-Dogu Bosphorus Feat. Depresan-Tanrı verdi çek diye 10-Dogu Bosphorus-Psikiyatrist 11-Dogu Bosphorus-Ruh Hastası 12-Dogu Bosphorus-24 dakika 13-Dogu Bosphorus-İstanbullu 14-Dogu Bosphorus -Relax Sound 15-Dogu Bosphorus-Ruhumu Geri Ver 16-Dogu Bosphorus-Bir Gun 17-Dogu Bosphorus-Kaset 18-Dogu Bosphorus Feat.Sessiz Apo- 21 Sene 19-Dogu Bosphorus-Yazar Bu Eller 20-Dogu Bosphorus-Sarhos 21-Dogu Bosphorus - Hayat Zehir 22-Dogu Bosphorus Feat. Kulube Rcrdz-Eftelya Wıllemeen 23-Dogu Bosphorus Feat.Toxin -Roffa And Vodka 24-Dogu Bosphorus-Selametle 25-Dogu Bosphorus-Seytana Tutsak (outro) Full Album : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Albüm gerçekten mükemmel.Emeğine sağLık. Kesinlikle dinlenmeLi. :nn
|
||
|
||
| gerçekten çok sağol ben en çok meleklerde ağlar şarkısını seviyorum paylaşım için sağol emeğe saygı | ||
|
||
saol arkadaşım
|
||
|
||
| emeğine sağlık | ||
|
||
| saol arkadaşım bunu arıyodum | ||
|
||
| valla ben bi parçasını dinledim ve albümünü indirmeye karar verdim elinize sağlık | ||
|
||
| Dogu bosphorus MelanKolık rapde bir numara arkadaslar Albümleri cok saglam mutlaka tüm albümlerini indirin...hayallerimi caldın, Sen vardın, Sarhos,Dissimist,her tarz uyar 50 Part sarkıları One cıkan sarkılarından ....Tüm sarkıları harika...Tam adam sesleri var bu adamlarda bana melankolia rapi dinleten Tek grup Dß grubudur....Gangsta Takılan biri olarak Dß dan hiç bir zaman vazgecmedim...Dinlemeyen varsa Altını ciziyorum mutlaka dinLesinLer... Paylasan kardesıme emegınden dolayı tesekkür ederim^^
|
||
|
||
paylastığın icin saol
|
||
|
||
| benim begendigim parçalar ; 02-Dogu Bosphorus- KaĞıt Üzerinde 03-Dogu Bosphorus - Kendimi Bulamam 04-Dogu Bosphorus-Keyfıme Dıcek Yok 11-Dogu Bosphorus-Ruh Hastası 15-Dogu Bosphorus-Ruhumu Geri Ver 16-Dogu Bosphorus-Bir Gun 19-Dogu Bosphorus-Yazar Bu Eller 20-Dogu Bosphorus-Sarhos 21-Dogu Bosphorus - Hayat Zehir beatler özellikle çok güzel |
||
|
||
gerçekten çok sağol ben en çok meleklerde ağlar şarkısını seviyorum paylaşım için sağol emeğe saygı Kesinlikle katılıyorum sana =D |
||
|
||
paylasim icin tsk ![]() süper album ya tam bana göre ya
|
||
|
||
| Link CaLısmıyor..Ynt: Dogu Bosphorus - Ruh Hastası LP [Full Album] bu LiNk..!!
|
||
|
||
| Abiler bedenim buz tutar bu saatte gözlerinde kaybolurum parçasını nerden bulabiirim bi yardımcı olsanız...? Şimdiden Teşekkürler... |
||
|
||
| Tşk Dost C€ss |
||