|
||
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Pendik Gangstas - Pendik Bizim [Full Albüm] Parça Listesi: Pendik Gangstas - Biz Sesleniriz, Grejuva & Mahsen Pendik Gangstas - Bu Benim Hayatım Pendik Gangstas - Herkezi Gömdük, Azizz Pendik Gangstas - Ölmek Yok Pendik Gangstas - Pendiğin Köpekleri Havlıyorr, Seltu Pendik Gangstas - Pendik 5 Duvar Pendik Gangstas - Pendik Bizim, Doğu Rhyme Killa Pendik Gangstas-Pistol Song, Kmk & Seltu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap eski ve bulunması zor bir albümdür illegalrap ayrıcalıgıyla :dım |
||
|
||
Pekiiii senin düşüncelerin neler ona göre indirelim bari. Güzel mi idare eder mi ehh mi¿
|
||
|
||
| Bu kediler ömrümü yiycek. :böö | ||
|
||
| mode xl kadarda olmasalarda biraz sert yapıyorlar gibi işte orta şeker | ||
|
||
mode xl kadarda olmasalarda biraz sert yapıyorlar gibi işte orta şeker Hımmm iyi bakalım. Mode XL süper be. 0na yakınsa fena değiller. dinliyelim bakalım Sağol emeğine sağlık!
|
||
|
||
| iLk deNeMeMde iNdireMediM aMa bakaLım nasıL :)kesiN gsLdir:D | ||
|
||
başka bir dosya indirdiysen rapidde biraz beklemen gerekli kardeşim 10-15 dakika fena degil eski bir albüm 2006 olması lazım veya 7
|
||
|
||
| inmiyor vala | ||
|
||
taş gibi link inmiyor falan ayıp oluyor rapid'e
|
||
|
||
| ikinci denemmede indirebildim:)hohoho | ||
|
||
Pendik 5 Duvar Ve Biz SesLeniriZ BunLar Çok ManyaK ŞarkıLar
|
||
|
||
ŞarKı qüsL.. PENDİK GANGSTA ![]() bide forumda Emey emsaL varsa indirin KimLik Ganqsta süper xd |
||
|
||
| 1. şikayetim ufuk RAPİD kullanmamanı için şiddetle uyarıyorum rapid kullanma kardeşim başka upload sitesimi yok yaw rapidden çok daha iyileri war rica ediyorum yaw sende biraz Talat gibi ol adam rapidin r sini kullanmıyor we farkettiysen onun paylaşımlarına katılım daha fazla sende görüceksin rapid kullanmak yerine başka uploader kullanınca katılım artacak 2.sözüm ebib-i ehver ben en son rapid kullandığımda üstünde kedi olan harfleri yazın diyordu hala diomu onu zaten satanist oldum çıktım rapidin kedilerini kesmekten ![]() ![]() (şaka yapıorum yanlış anlamayın allahıma şükür müslümanız hepimiz)we modeXL- kral benim şarkısını tawsiye ediyorum hepinize paylaşılmadıysa ben upload edeyim cidden çok güzel şarkısı gerçi tüm şarkıları güzel de ![]() |
||
|
||
Bide pendik gangstaLarını dinLeyeLim bakaLım kaLite varmıymışş...
Emeğinize sağLık. |
||
|
||
| güzel bir ablüm ... | ||