|
||
| Şarkı Listesi; Norm - Erman Ender - Ajdar Diss Norm - Erman Ender - Son Uyku Norm - Erman Ender - Kafam 1 Milyon Norm - Erman Ender - Transparan Norm - Erman Ender - Kinim Norm - Erman Ender - Eksik Etek indir; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| ne diss starı ya tek mp3 bunlar bende yeni albümü sandım | ||
|
||
Full Albümü İndirmek İsteyenler İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bu ne körlük varmı sende? |
||
|
||
| Bunlar dj akman'dan sonra Türk rapin başına gelen en kötü şeylerden biri... | ||
|
||
| En alttakinin yani full ablümün rar Şifresi nedir... ? | ||
|
||
En alttakinin yani full ablümün rar Şifresi nedir... ? sen hangi sitedesin arkadaşım?
|
||
|
||
ne diss starı ya tek mp3 bunlar bende yeni albümü sandım Ordaki şarkıların hepsi birilerine diss olarak atılmıştır.Bunuda İbrahim abi paylaşmış hem albüm olarak hemde tek tek indirin diye ama... |
||
|
||
| ama beyni basmadıgı için arkadaşımız anlamamıştır :Del | ||
|
||
| emegine saglık özellikle rapid olmadıgı için tsk ler | ||
|
||
| Eyw.. dostum NORM4ever =) | ||
|
||
| tamam ibrahim sinir yapma :pn saolasın | ||
|
||
| beyler bu linklerin hepsi ölü dosya bulunamadı dio rapide atsanıza indirelim.. | ||
|
||
| albüm hariç tek tek linkler yenilenmiştir | ||
|
||
|
||
|
||
| erman ender (norm) grubu Türkiyenin en büyük rap grubu ve en gercekci ve gercek rapini yapan gruptur.Rap 50 Cent ' e özenip de şaklaban gibi giyinip anlamsız sözleri yan yana yazıp sarkı yapmak degildirşsaçma sapan klipler yapmak değildir.Özellikle Ender lise 2 de rap için okulunu bırakmıs ve yıllarca bu işte ustalaşmıştır kıskananlar çatlasın oturup ağlasın kimse istese de norm gibi olamaz |
||