|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Hımmmm :hmm Fena değiller aslında. Ama hiç giymedim sevemedim. =) Sağol güzel duruyorlar. | ||
|
||
favorim :böö :dım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
çok güzeller canım emegine saglık
|
||
|
||
| Bende sade beyaz converse var birde kalın ip takıyorum beyaz çok güzel oluyor. | ||
|
||
| hepside süpermiş yaa | ||
|
||
11. ile 16. süper
|
||
|
||
| Üstüne para verseler giymem bunları .. Bi' türlü ısınamadım,yine de sağol (: |
||
|
||
| ben converse dışında giymiyorum desem doğrudur çok rahatlar ve modelleri çok hoş | ||
|
||
| bazıları güzelmiş ama ben sevmiyorum converse herkeste en az bir tane var kızılay dağıtmış gibi :dil | ||
|
||
Güzel modeller,de artık yerlerde geziyo converse.. Ankarada 3 kişiden 2sinin ayagında ya converse all star,ya adidas super star
Bi cazibesi kalmadı yani..Not: Aklıma edeyim 139 ytl verip aldığım için.. Karanfil sok.ta 50 ytl ![]() |
||
|
||
bazıları güzelmiş ama ben sevmiyorum converse herkeste en az bir tane var kızılay dağıtmış gibi :dil pha kızılay dağıtmış gibi lafın çok hoşuma gitti erkeklerde ve kızlarda hep oluo demi??
|
||
|
||
harbiden herkeste var bi tane bende yok.........istemiomda zaten
|
||
|
||
bunlar nerede satılıyo
|
||
|
||
falza giymem bende 1 tane converse var onuda çok sık giymem herkes giyiyor kimin ayağına baksam genelde converse hiç özgün değilller
|
||