|
||
| Arkadaşlar güzel Türkçe mizi biraz olsun düzgün kullanalım çok şey degil yapacagınız kısaltma yapıyoruz diyorsunuz ama bazılarınız ya yerine yha yazıyor tamam yerine ok oke yazıyor bunlara dikkat edelim biraz dilini kaybetmiş bir millet herşeyini yavaş yavaş kaybeder bu çok küçük bir şey gibi görülebilir ama ileride çok büyük sorunlar dogurabilir burada en son bir arkadaşımız yorum yapmış işte böyle kullanılır Türkçe başka birşey demiyorum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ÖZENTİ OLMAYALIM ÖRNEK OLALIM ! ! ! |
||
|
||
| Çok önemli bir konuya değinmişsin canım hepimizin dikkat etmesi gereken bir konu bu, belki şuan farkında değiliz ama dünyanın bir çok ülkesinde bizim dilimizi öğrenmeye çalışan binlerce insan var ileride Türkçe'de önemli diller arasında yerini alacaktır. Bugün biz dikkat etmessek yarın bizden sonrakilere bırakıcak bir Türkçe'miz kalmayacak.. Eğer yavaş yavaş dil bilincimizi kaybetmemizi istemiyorsanız lütfen daha duyarlı olunuz... | ||
|
||
Hmm :opps :opps Direk Üstüme Alındım =) Haklısın =) Açıkçası El Alışkanlığı ve El Hızlılığı =) Kontrol Edemiyorum Bir İki Kere Yapmışımdır =) Güzel Bir Açıklama Olmuş Birazda İğneleme Sanatı Yapayım :vv Türkçe Rap Kategorisine Lyric's Olarak Bölüm Açılmış
|
||
|
||
| Kendi adımada sitemiz adına da Türkçe mizi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum.Biliyorsunuz bu sitede çok olmasada eski sayılırım.Bende öyleydim açık olmak gerekirse ok saqlakça olduğun u fark ettim. =) Ama şuan,çok şey değiştiğini düşünüyorum.İnsanlar özentilikten çok farklı olmak için "v" yerine "w" , "z" yerine "s" vb. gibi şeyler kullanılıyorlar.Ama ben anladımki;Türkçeyi tam anlamıyla kullandığımda farklıyım. Ben Türk'üm dilimde Türkçe;ben dilimle kültürümle var oldum ötesi yok..! Bu değerlerimize bizlerden başka bir millet sahip çıkamaz.Kendine saygılıyım diyorsan Türkçeni düzgün kullan Diline de saygın olsun!!! *Saygılar... |
||
|
||
Türkçe Rap Kategorisine Lyric's Olarak Bölüm Açılmış Bazı yabancı kelimelerin tam karşılıkları Türkçe'de yoktur ki burda Lyric's > Lirik olarak yazlıması gerekirdi, diyosun, haklısın belki ama; Lirik de biliyoruz ki İngilizceden dilimize gelen bir kelime ve karşılığı bölüme uygun değil sanki hee? :j |
||
|
||
Şairsel Demek Tam Türkçe Karsılığı
|
||
|
||
Şairsel Demek edebi terim mi oluyor ne? :pn
Tam Türkçe Karsılığı |
||
|
||
Bilmem Ama Lyrics' Yada Lirik. Türkçe'de Lehce Denilen Olay Sadece Türkiye'de Yok. Anteke Sözcükler Dil Kavramı
|
||
|
||
| her konuda tartışma çıkmak zorundamı | ||
|
||
her konuda tartışma çıkmak zorundamı Söledi Cevap Verdim Polemik Yapmam Ki
|
||
|
||
Bilmem Ama Lyrics' Yada Lirik. Türkçe'de Lehce Denilen Olay Sadece Türkiye'de Yok. Anteke Sözcükler Lehçe :hmm burada lehçe denilen olay yok, neyse konuya dönelim biz :j neymişşş Türkçe'mizi güzel kullanacakmışıııııııııız :kk
Dil Kavramı |
||
|
||
| İbrahim abi bende başladım Türkçe'ye Özen Gösterelim şeklinde düzeltmelere. | ||
|
||
HakLısın ben TeşekkürLer yerine Tsk DiyoRum BasKa yoK heRaLde Türkçe'yi bozmuşLuğum
|
||