Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Türkçe Rap, Hiphop Forumları (Arşiv Ana sayfa) => Duyurular

Konu: Forumdaki Türkçe Kullanımı hakkında

Sayfa: [ 1 ]

20.06.2008 15:50:59
Arkadaşlar güzel Türkçe mizi biraz olsun düzgün kullanalım çok şey degil yapacagınız kısaltma yapıyoruz diyorsunuz ama bazılarınız ya yerine yha yazıyor tamam yerine ok oke yazıyor bunlara dikkat edelim biraz dilini kaybetmiş bir millet herşeyini yavaş yavaş kaybeder bu çok küçük bir şey gibi görülebilir ama ileride çok büyük sorunlar dogurabilir
burada en son bir arkadaşımız yorum yapmış işte böyle kullanılır Türkçe başka birşey demiyorum
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.illegalrap.com/forum/underground/abluka_alarm_hayal_mahali_ep_full_album-t4721.0.html;new#new

ÖZENTİ OLMAYALIM ÖRNEK OLALIM ! ! !

20.06.2008 16:25:24
Çok önemli bir konuya değinmişsin canım hepimizin dikkat etmesi gereken bir konu bu, belki şuan farkında değiliz ama dünyanın bir çok ülkesinde bizim dilimizi öğrenmeye çalışan binlerce insan var ileride Türkçe'de önemli diller arasında yerini alacaktır. Bugün biz dikkat etmessek yarın bizden sonrakilere bırakıcak bir Türkçe'miz kalmayacak.. Eğer yavaş yavaş dil bilincimizi kaybetmemizi istemiyorsanız lütfen daha duyarlı olunuz...

21.06.2008 11:35:09
Hmm :opps :opps Direk Üstüme Alındım =) Haklısın =) Açıkçası El Alışkanlığı ve El Hızlılığı =) Kontrol Edemiyorum kikikiki Bir İki Kere Yapmışımdır =) Güzel Bir Açıklama Olmuş  tebrikler Birazda İğneleme Sanatı Yapayım  :vv Türkçe Rap Kategorisine Lyric's  Olarak Bölüm Açılmış kikikiki

21.06.2008 12:20:41
Kendi adımada sitemiz adına da Türkçe mizi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum.Biliyorsunuz bu sitede çok olmasada eski sayılırım.Bende öyleydim açık olmak gerekirse ok saqlakça olduğun u fark ettim. =) Ama şuan,çok şey değiştiğini düşünüyorum.İnsanlar özentilikten çok farklı olmak için "v" yerine "w" , "z" yerine "s" vb. gibi şeyler kullanılıyorlar.Ama ben anladımki;Türkçeyi tam anlamıyla kullandığımda farklıyım.

Ben Türk'üm dilimde Türkçe;ben dilimle kültürümle var oldum ötesi yok..! Bu değerlerimize bizlerden başka bir millet sahip çıkamaz.Kendine saygılıyım diyorsan Türkçeni düzgün kullan Diline de saygın olsun!!!

*Saygılar...

pSko 21.06.2008 17:05:16
Türkçe Rap Kategorisine Lyric's  Olarak Bölüm Açılmış kikikiki
Bazı yabancı kelimelerin tam karşılıkları Türkçe'de yoktur ki burda Lyric's > Lirik olarak yazlıması gerekirdi, diyosun, haklısın belki ama; Lirik de biliyoruz ki İngilizceden dilimize gelen bir kelime ve karşılığı bölüme uygun değil sanki hee? :j

21.06.2008 17:13:19
Şairsel Demek göz kırpan Tam Türkçe Karsılığı göz kırpan

pSko 21.06.2008 17:14:52
Şairsel Demek göz kırpan Tam Türkçe Karsılığı göz kırpan
edebi terim mi oluyor ne? :pn

21.06.2008 17:17:46
Bilmem Ama Lyrics' Yada Lirik. Türkçe'de Lehce Denilen Olay Sadece Türkiye'de Yok. Anteke Sözcükler göz kırpan Dil Kavramı göz kırpan

21.06.2008 17:19:24
her konuda tartışma çıkmak zorundamı

21.06.2008 17:20:33
her konuda tartışma çıkmak zorundamı

Söledi Cevap Verdim göz kırpan Polemik Yapmam Ki kikikiki

pSko 21.06.2008 17:22:29
Bilmem Ama Lyrics' Yada Lirik. Türkçe'de Lehce Denilen Olay Sadece Türkiye'de Yok. Anteke Sözcükler göz kırpan Dil Kavramı göz kırpan
Lehçe  :hmm burada lehçe denilen olay yok, neyse konuya dönelim biz :j neymişşş Türkçe'mizi güzel kullanacakmışıııııııııız :kk

San'chez Nefron 27.06.2008 00:35:00
İbrahim abi bende başladım Türkçe'ye Özen Gösterelim şeklinde düzeltmelere.

Rap_StyLe 04.04.2009 22:02:13
HakLısın ben TeşekkürLer yerine Tsk DiyoRum BasKa yoK heRaLde Türkçe'yi bozmuşLuğum  göz kırpan

Sayfa: [ 1 ]