|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Okul Kuralları Complation Vol-1 [Full Albüm] ;Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Okul Kuralları Complation Vol-1 Degerli Mc’lerin Buluştugu "Okul Kuralları Vol-1 Complation" albümünü sizlere sunuyor. Albümde toplam 30 mc ve 24 parça bulunmakta. Albümdeki en büyük amaç underground piyasasına katkı ve bu işte iyi olup adını yeteri kadar duyuramayan arkadaşlarımıza destek olmaktır. Albümde undergroundun tanınmış isimlerinin yanı sıra, isimlerini yeni yeni duyuran arkadaşlarımızda yer almaktadır. Parçaların hepsi bu albüm için özel yapılmıştır . Hiçbir şekilde ticari bir gelir sağlanmayıp tamamen destek ve reklam amaçlı yapılmış bir albümdür. Herkese keyifli dinlemeler dileriz... Albümde bulunan diğer mcler; A.P.O SİRMC ANÇEE TURGAY K. BAŞAR RAPMERKEZWORKS ŞÜPHE İTİNA KEZZO MASTER OF MİCZ GÖKMEİN İZDİRAP WEDO ZİFİR 3ERKESH MC DOGAN RAPFABRİQ LODOS RAPURA SONGREAL BURAKCOM T2SK&BBL GİO THE BEATNESS BUGY06 RAPCİTY UNDER06 |
||
|
||
| herşey tamamda şu özenti rapfabriq ne oluyor onu anlamadım? | ||
|
||
| bende anlamadım ! | ||
|
||
o ne demek yhaaaa?
|
||
|
||
| arkadaşlar ben müzik indircem bulamadım yardım edebilirmisiniz yeniyim belki ondan indiremedim? | ||
|
||
Ooow isimler fena değil indirip bakıyorum
|
||
|
||
| A.P.O ve Yunus Emre varsa güzel bir toplamadır..Teşekkürler paylaşım için | ||
|
||
| Albümü Toplayan yayınlayan arkadasma cok tesekkur edıyorum..Keyifli Dinlemeler... Tekirdağ undergound / SongReaL Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| çok teşekkür ediyorum | ||
|
||
| ellerine sağlık!!! | ||
|
||
| emeğe saygı | ||
|
||
tskler
|
||
|
||
herşey tamamda şu özenti rapfabriq ne oluyor onu anlamadım? O Albümü Toparlayan Kişinin Aka'sı Arkadaşlar Yorumlarınız Önemliydi. İsimleri Beğeneceğinizi Umuyoruz. Yorumlayan Herkese Teşekkür Ederim.... |
||
|
||
| Rapfabriq A.P.O nun grubu | ||
|
||
| linki degişebilir misinz? | ||