|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Hayatı; Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şanışer Methüsena asıl adıyla Sarp Palaur 09.11.1987'de İstanbul'da dünyaya geldi.İlk ve Orta öğretimini İstanbul'da tamamladıktan sonra yaşamına Antalya'da devam etti.2005 yılında Muğla Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Seyahat işl. bölümünde okumaya başladı.1999 yılında Fuat Ergin Hassickdirr serisi ile rap dinlemeye başladı ve 2000 de evinde ilk deneme kayıtlarını aldı.2007 yazına kadar evinde sürekli deneme kayıtları almaya devam eden Sarp Ekim ayında Bela ile yayınladıkları "Bullshit Mixtape" ile ilk defa internet dinleyicisinin karşısına çıktı.Sonrasında yine Bela ile Kasım ayı sonunda "Günlüğüm E.P" yi yayınladı.2008'in Şubat ayında ilk solo albümü olan Ludovico'yu dinleyicilerin beğenisine sundu. Sarp Palaur hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Albümleri; Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şanışer & Bela - Bullshit Mixtape Parça Listesi 01. Intro 02. İyi Tanı 03. Herkesten Daha Boktansın feat. Atakan 04. Sokun Bir Dörtlük Aklıma 05. İsmimi Sen Koy feat. Patron 06. Bir Rapi Ver Bana 07. Geyik Muhabbeti 08. 10 x 8 feat. Sahtiyan, Buura, Rapozof, Yabgu, Se7enty, Atakan, Snow, Sansar 09. Boşa Koşmak feat. Da Poet 10. Farkın Olsun feat. Atakan, İnzibat 11. Beni Unutma 12. Şehrin Işıkları feat. Atakan 13. Yarım Et 14. Benim Adım Şanışer Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şanışer & Bela - Günlügüm Ep [Full Album] Parça Listesi: 01] Affet 02] Gönlümün Konakları Bomboş 03] Manser Adında Feat.Atakan 04] Belki 05] Bir Avuç Cennet Feat.Atakan 06] Dönülmez Yollar 07] Her Lafında Gölgen Olmak 08] Elinde Kuklayım Gazel Makamı Vol.2 09] Şehit Marşı Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şanışer Methüsena - Ludovico [Full Album] Parça Listesi: 1. Şanışer - Intro (2:01) 2. Şanışer - Manşet Lütfen (5:11) 3. Şanışer Feat. Bela & Atakan - Dön Evine (4:26) 4. Şanışer Feat. Atakan - Bir Avuç Cennet [Part 2] (3:39) 5. Şanışer Feat. Alper Tunga - Yorgun Asker (3:04) 6. Şanışer Feat. Atakan - Kalmadı Gururum (3:22) 7. Şanışer - Damla Damla (1:59) 8. Şanışer - Düşünmekten Bir Hal Oldum (4:26) 9. Şanışer Feat. Atakan - Belki [Part 2] (4:34) 10. Şanışer - N.A.P.İ.M. (4:06) 11. Şanışer Feat. Sitem Depresif & Mozole Mirach - Bulamadığın Cevaplar (4:58) 12. Şanışer - Historiam (4:26) 13. Şanışer - Raydan Çıkanlar (4:35) 14. Şanışer Feat. Newada - Adını Sen Koy Kanka (5:10) 15. Şanışer - Çok Sıkıldım (3:38) 16. Şanışer Feat. Bela - Doğru & Yanlış (5:00) 17. Şanışer - Drama Sahnesi (1:13) 18. Şanışer Feat. Rapizm Çağla - Sor Bakalım (3:57) 19. Şanışer Feat. Sokrat St - Zenne Cevabı (3:01) 20. Şanışer Feat. Atakan - Bir Avuç Cennet [Part 2] [Get On Mix] (3:24) 21. Şanışer - Manşet Lütfen [Break Beat Remix] (3:31) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| sagol pskom rap iyi yapıyo ama tip yok :Del |
||
|
||
sagol pskom :pn gerek te yok galiba :rap
rap iyi yapıyo ama tip yok :Del |
||
|
||
adam manken de(ğ)ilki :kk
|
||
|
||
| (s)üpersin yaa | ||
|
||
| son yaptıgı parça çok berbat olmuş sesi hiç çıkmıyo Şanışer - İstanbul da 3 Ay Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
adam manken de(ğ)ilki :kk ![]()
|
||
|
||
son yaptıgı parça çok berbat olmuş sesi hiç çıkmıyo Şanışer - İstanbul da 3 Ay Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Beat boğmuş gibi sesini sanki... :q Sözler güzelde,söyleyiş idare eder. :zaf |
||
|
||
| yoooo bnce çk yaqışklı sesde war :ddd | ||
|
||
| nerde bir tipsiz var o yakışıklıdır zaten zevkinize tüküreyim :Del | ||
|
||
| şanışeri şehinşaha bensetiolar gercekten bensio ama ikiside ayrı emek werio albümlere ama genede süper rap yapıo | ||
|
||
| Bncede gayeT yakısıkLı.. xD | ||
|
||
Valla nerde tıpsız orda yakısıklı allam bu kızların gozu kor yaa
|
||
|
||
Şanışer in yaptıgı 3 albüm ![]() ; Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şanışer & Bela - Bullshit Mixtape Parça Listesi 01. Intro 02. İyi Tanı 03. Herkesten Daha Boktansın feat. Atakan 04. Sokun Bir Dörtlük Aklıma 05. İsmimi Sen Koy feat. Patron 06. Bir Rapi Ver Bana 07. Geyik Muhabbeti 08. 10 x 8 feat. Sahtiyan, Buura, Rapozof, Yabgu, Se7enty, Atakan, Snow, Sansar 09. Boşa Koşmak feat. Da Poet 10. Farkın Olsun feat. Atakan, İnzibat 11. Beni Unutma 12. Şehrin Işıkları feat. Atakan 13. Yarım Et 14. Benim Adım Şanışer Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şanışer & Bela - Günlügüm Ep [Full Album] Parça Listesi: 01] Affet 02] Gönlümün Konakları Bomboş 03] Manser Adında Feat.Atakan 04] Belki 05] Bir Avuç Cennet Feat.Atakan 06] Dönülmez Yollar 07] Her Lafında Gölgen Olmak 08] Elinde Kuklayım Gazel Makamı Vol.2 09] Şehit Marşı Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şanışer Methüsena - Ludovico [Full Album] Parça Listesi: 1. Şanışer - Intro (2:01) 2. Şanışer - Manşet Lütfen (5:11) 3. Şanışer Feat. Bela & Atakan - Dön Evine (4:26) 4. Şanışer Feat. Atakan - Bir Avuç Cennet [Part 2] (3:39) 5. Şanışer Feat. Alper Tunga - Yorgun Asker (3:04) 6. Şanışer Feat. Atakan - Kalmadı Gururum (3:22) 7. Şanışer - Damla Damla (1:59) 8. Şanışer - Düşünmekten Bir Hal Oldum (4:26) 9. Şanışer Feat. Atakan - Belki [Part 2] (4:34) 10. Şanışer - N.A.P.İ.M. (4:06) 11. Şanışer Feat. Sitem Depresif & Mozole Mirach - Bulamadığın Cevaplar (4:58) 12. Şanışer - Historiam (4:26) 13. Şanışer - Raydan Çıkanlar (4:35) 14. Şanışer Feat. Newada - Adını Sen Koy Kanka (5:10) 15. Şanışer - Çok Sıkıldım (3:38) 16. Şanışer Feat. Bela - Doğru & Yanlış (5:00) 17. Şanışer - Drama Sahnesi (1:13) 18. Şanışer Feat. Rapizm Çağla - Sor Bakalım (3:57) 19. Şanışer Feat. Sokrat St - Zenne Cevabı (3:01) 20. Şanışer Feat. Atakan - Bir Avuç Cennet [Part 2] [Get On Mix] (3:24) 21. Şanışer - Manşet Lütfen [Break Beat Remix] (3:31) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Adam hakkını veriyo rap'in varmı daha ötesi
|
||