|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Bakırköy Underground'un güçlü isimlerinden " Logic " yaklaşık bir senelik aradan sonra dinleyicilerine sürpriz bir albüm armağan ediyor. Çeşitli zaman aralıklarında kaydettiği parçalarını bir araya getiren " Logic " 20 dakikalık harika bir çalışma ile karşınızda. Albümdeki beatler instrumental altyapılardan oluşmakla birlikte " Logic'e " bir şarkısında " İtaat " vokaliyle eşlik etmektedir. Kayıtları " Sokak14 Record's " da gerçekleşen albümün bütün mix va mastering işlemleride yine " Logic " in kendisine aittir. Logic - L(OG)IC E.P - [Full Albüm] Parça Listesi: 1-) Benim Adım ( Beat: Rick Ross - Push İt İnstrumental ) 2-) OG ( Beat: Fat Joe - My Lifestyle İnstrumental ) 3-) West Coast ( Beat: The Game - One Blood İnstrumental ) 4-) Toplantı Var feat. İtaat ( Beat: Ice Cube - Go To Ice Cube - Churc İnstrumental ) 5-) Yerli Nuri Alço ( Beat: Carpenter - The End Assault İnstrumental ) 6-) 14.Street ( Beat: 2 Pac - Hit Em Up İnstrumental ) Keyifli Dinlemeler Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Alternatif 1 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Alternatif 2 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Alternatif 3 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Alternatif 4 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Online: wwww.myspace.com/logicsokak14 L(OG)İC E.P tek tek - mp3 halinde..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Saol Kardeşim Paylaşımın İçin. | ||
|
||
| indirelim bakalım kendini gangsta sanan pislik herif nasıl yapmış portala geç bu haberi | ||
|
||
| Teşekkürler Kardeş..Albüm Güzell.. OG Parçasını Sevdim.. L(OG)İC E.P şarkılar tek tek ayrılmış haliyle Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| eyw saolasın | ||
|
||
| güzel paylaşım teşekkürler.. | ||
|
||
| paylaşım için tşkr | ||
|
||