|
||
| İstanbul undergorund'dan tanıdığımız ihtilal grubu(kaplan & garez & hayki) " tüylerin diken diken "albümün'den sonra piyasaya " kuralda biziz yasa da " & " 3 ve 4'e gölge düşmez " adı altında iki albüm vermeyi planlıyordu fakat çıkan Bazı aksaklıklar dolayısı ile şimdilik 1. albümü biraz bekletmek zorunda kaldılar ve ellerinde bulunan "Kuralda biziz yasada"albümü siz dinleyicilerinin beğenisine sunuyorlar.Albümün kayıtları ; ihtilal record's kelepçe ve sefalet record's dan alınmıştır... Mix ve mastering hayki'ye aittir... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Albümün beatleri; Rapozof tepki saladin ehlirap o.k kinaye ertu ve hayki Albümde ihtilal'e eşlik eden isimler ise yas başkan saladin logic erdem itaat rasheed radyasyon aycha funye singaf ertu bugra milat fieber surveyan rapizm çağla ve medusa Full Album:Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| haykiyi çok seewiorm hiç düşünmeden indirdm ztn eşlik edenlerde kaliteli isimler paylaşım için saol | ||
|
||
| Boş Konuşmayın İhtilal Tek Kral Undergrounda Varmı Ötesi ??? | ||
|
||
Boş Konuşmayın İhtilal Tek Kral Undergrounda Varmı Ötesi ??? 1 yorum var oda olumlu boş konuşan kim sen olabilirmisin acaba?
|
||
|
||
| paylaşım için saol kardeşim... orontezden rasheed de var... güsel olmalı bakalım.... | ||
|
||
| saol kardeşim hiç tereddüt etmeden indirdim kesinlikle iidir | ||
|
||
| ya bu albümün rar şıfresını bulamadım ben yardım edebılırmısınız kardeşler | ||
|
||
| şıfre olarak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yazdım kabul etmıo:S neden??? |
||
|
||
az kaldı sapıtıcam ben çok sewiyorum ihtilali emeğine sağlık çok güzel paylaşmışsın fakan niye rapid a q heryerde rapid heryerde rapid offf rapidden baska upload mı yok bilmiosanız size 2dk de yüzlerce sayayım off rapidsiz paylaşım yapan yokmu burada
|
||
|
||
Güzeldir Herhalde....
|
||
|
||
|
||
| sağol indiriyom | ||
|
||
BENDE İNMİYO BUNLAR YAAAA HATALI HEPPPPP OLMAZKI BOLE BEN BU ADAMLARIN SARKILARINI SAATLERCE ARIYORUM
|
||