|
||
| Şöyle diyor albüm açıklamasında; "İlk albümümü Sezen Aksu nun desteği ile yayınladığımda henüz 19 yaşındaydım. İkinci albümümün şekillenme aşaması boyunca istediğim tek bir şey vardı: -Farklı bir hiphop albümü yaratmak-. Sorumluluklarından haberdar bir üniversite öğrencisi olarak okulumu birazcık ihmal etsem de güzel bir albüm yapabileceğime inandım. Herşeyin bir fiyatı olduğu bu dönemde, hiçbir şeyin değeri yokken albümümü sizler ile ücretsiz paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum." Gerçekten başarılı bir albüm dinlemenizi tavsiye ederim.. Albüm Mayıs ayının 22 sinde çıkmıştır, yeni değil yani :j - Şarkıları indir -
Giriş Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Düşlerim Sensiz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Word Up Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Aşk ve Toprak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Nazar Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yalan Kutusu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Benimle Hisset Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Star Türk Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Çıkış Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| vardı lan bu albüm niye 2 kere konu açıyon konuları birleştir | ||
|
||
| teşekkürler paylaşım için (: | ||