|
||
| bu boku ben başlatmadım,önce onun köpekleri beni disslediler,waterfall bunun içindi,paranı verdimse cebimdeki paraya göz diktikleri içindi.kimsenin reklama ihtiyacı yok kimse reklam peşinde değil.bana yapılmadığı takdirde başka diss falanda düşünmüyorum . adrenalin e gelince süresiz erteledim 10 parça falan var ama okul a başlayacağım yani daha yolu var. ama underground trackler herzaman çıkartacağız. sevgiler. sansar salvo |
||
|
||
| Bence En iisini Yaptı Sansar Salvo. Undergroundda basarılar Salvo. | ||
|
||
bana göre sansar çok uçuyor yane parçaları sağlam lakin çok sıradan parçalarda var pek sevmem
|
||
|
||
| herkez yoluna baksın sansar savlo 1 numara herzaman lafını ortaya koymasnı bilir anliyan anlar zaten | ||
|
||
| ii demiş... | ||
|
||
| :S cok kesmiş | ||
|
||
| ii demıs | ||
|
||
pisi pisi pisi pisikopat aynaya bak kendi gırtlagını kopart ![]() walla ben hastayım sansiye |
||
|
||
sansar kendisini savunmuş diss iyle denilecek birşey yok diss ide harika zaten. salvonunda dediği gibi bu boku o başlatmadı adrenaline gelince doğum günümde çıkartıcam falan diyordu keşke çıkartsaydı. Neyse yeni under parçalarla idare edicez artık salvo hakettiği yere gelicek kişiliğini bilemiyoruz iiyi birimidir kötümüdür ama gerçekten sağlam parçaları var adamı tanımadan eleştiri yapmasın kimse kişiliğine
|
||
|
||
| 15 tane albüm sayısız track daha ne yapsın kişiligi bizi fazla alakadar etmez kişilige bakacak olursak bir çok sanatçıdan vazgeçmiş olmamız lazımdı şimdiye her kategoride winamp a dosyaları sürükledigim zaman 350-400 tane mp3 çıkıyor sade sansar demekki var adamda birşeyler : ))))))) |
||
|
||
hea ibo var adamda birşeyler
|
||
|
||
| Sagopa Kajmer'in en son çıkardığı albüm olan K.İ.T.S de Sansar 'a karşı bir diss olayı görmedim ben.HAtta hiç bi Mc ye diss yoktu o albümde . İkimizi Anlatan Bişey desen hiç mi hiç olamaz. Kaşıntısı nerden pek anlayamadım.Sagopa'nın onunla bi alıp veremediği olduğunu sanmıorum.Diss yapıcaksan da adam gibi yapsaydın da mahkemelik olmasaydın. Sürün şimdi.Herkes ettiğini bulur!... | ||
|
||
sansar her zaman super
|
||
|
||
| bravo sansara delikanlı adam işte | ||
|
||
| Oldukça açık bir açıklama olmuş.Haklıda ... Sağol ! |
||