|
||
| Mersinden Tanıdıgımız ve Atakan'la ortak albüm çalışmalari 'Ölüm Tarlasi'nda sona doğru yaklaşan Newada, albümün mix&mastering aşamasında boş durmayip 'Yüksek Doz E.P' isimli 10 parcalik bir albüm kaydetti. E.p de Newa'ya Raptetik, Bela, Erhan ve Makber eşlik ediyor. Mix Mastering ve beat produksiyonu eski albümlerde oldugu gibi yine Newada'ya ait. Ayrica Kimera Candela, Major, Makber ve SasaBeatbank beatleride e.p de mevcut. parcalarin kayitlari beathouse, Micpus, Madakafa ve Canavar Record'sta alınmıştır. Şimdi Sizlere 'Yüksek Doz E.P' yi sunuyoruz. Keyifli dinlemeler... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Newada - Yüksek Doz E.p [Full Album] Parça Listesi; 1 - İntro 2 - Bırak Hayalleri 3 - Kimden Aldın Bu Hazzı 4 - Kötü Ölüm 5 - Beni İyi Duydun Ft. Erhan 6 - Paranoyak Ft. Bela 7 - Sağlık Olsun 8 - Tanrım Affet Ft. Makber 9 - Kimden Aldın Bu Hazzı (Radio Edit) 10- 5 Yol Evler Ft. Raptetik (Remix) Beat's: Newada (3-9, 7, 10) Makber (2,8) Kimera Candela (5) Major (4) SaSaBeatBank (6) Mix&Mastering: Newada (Y.D.R Production's) Newada - Yüksek Doz E.p [Full Album]:Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Newada nın bir kaç şarkısını dinlemiştim.İndireceğim albümü... *Teşekkürler emeğine sağlık İbrahim.
|
||
|
||
| rica saglık olsun parçasını iyi dinleyin sagoya ufak bir dokundurma var : ) | ||
|
||
| emegine saglik | ||
|
||
| teşekkürler albümü indireyim daha sonra yorum yaparım... | ||
|
||
| linkde dosya bulunamadı durumu söz konusu. tekrar bi lin atarsan sevinirm! BU ARADA SÜPER Bİ PAYLAŞIM!! | ||
|
||
linkde dosya bulunamadı durumu söz konusu. tekrar bi lin atarsan sevinirm! BU ARADA SÜPER Bİ PAYLAŞIM!! yuh artık be bende gayet sorunsuz nasıl dosya bulunamadı diye birşey salladın anlamadım tıkla Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
emeğine sağlık kardeş
|
||
|
||
| eLine SagLık | ||
|
||
| güzel paylasım önce indirmiştim ama albumu kaybettım tekrar ındırıyorum | ||