|
||
| Underground un başarılı iki isminden Neşter Nino ve Kurşun Bahtiyar Arasındaki Diss Düellosu E.p albüme kadar ilerledi...Neşter Nino Bu E.p Albümde Toplam 10 Track var ve Hiç Feat Bulunmuyor Tüm Parçalar Diss İçerikli Kayıtlar Neşter Nino nun Kendi Stüdyosu Dracool Records ta Alınmıştır Şimdi Bu albümle sizi baş başa bırakıyoruz...keyifli dinlemeler... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Neşter Nino - Diss To Kurşun E.p [Full Album]: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
barış napmışın lan olum sen manyak ya kadir nasıl kalkıcak bunun altından merak ediyorum 4.track i iyi dinleyin manyak flex yapmış
|
||
|
||
| hemen dinlemeliyim:D | ||
|
||
| link eklendi | ||
|
||
| inmiyor | ||
|
||
| linke tıkladıktan sonra free user a tıkla 30-40 sn geriye dogru sayacak sonra dowland butonu çıkacak ona tıkla insin eskisi gibi degil rapid hadi koçum halllet | ||
|
||
| manyak albüm olmuş helal neşter e manyak parçalar var hakkaten | ||
|
||
| Eğer benim Bilidiğim Kurşun Bu Diss'i Duyduysa Ki Muhakkak... Hayatının Hatasını Yaptın NeŞT... "Çingenelerin At pisliği Bile Olamazsın"... =) |
||
|
||
| harika yapmış butun parcaları kursun altından kalkamaz heralde helal nınoman | ||
|
||
| kurşun bu albümün altında kalmaz :nn sansi,deniz, kurşun full destek :opps | ||
|
||
| valla ne yalan söylim acayip zevk aldım bu albümden yigidi öldür hakkını ver derler ya tam bu söze uyuyor helal nino man :pn | ||
|
||
| nino kim oluyor ya.. bu 10 track kursunun 1 sarkisi bile olamazz hadii >>> KurSunMania |
||
|
||
albümü tekrar indiriyorum hdd yanmıştı
|
||
|
||
Ninomaaan Süper Barış Abi işini Süper yapıo
|
||
|
||
| galiba arkadaşlar bazı olayları bilmiyor şunu unutmayın kurşun neşteri buralara getirdiyse buralardan indirir... | ||