|
||
Rakip benim beyler haberiniz olsun Kapışmak isteyen başlasın beyler !!!
|
||
|
||
| 2 battle yazdınız sanmayın kendinizi rap in babası Kapışma zamanı geldi şimdi karşınızda battle kralı Sen görkemli battle sarayımın şaklabanı Evet Maskot sen , git de çağır tayfanı Küfürlü ya da küfürsüz Revo her türlü çıkar ringe Sen 12 round çıkarabilcekmisin acaba sanmam i*ne 2. round un başında gelir yüzüne bi sol kroşe 2 dakika sonra da olursun Knock Out sürüklerler köşene BU SİZE YETER :nn CEVAP GELİRSE DEVAMI VAR |
||
|
||
Kardeşim cewap yoq hala gelsin biri de kapışak ya
|
||
|
||
| yok burda rapin babası yada anası diye tabir BİZ var oda sana çok gelir sonra alnında ter belirir yazık küt diye geberir Ufuk boşver bu adam su tabancasına eş değer (revolver=tabanca) belki mc_buldezer bunla oynamak ister dostum attığın dissler 5 yaşındaki çocuğu kabız eder çocuk dediğim mc_buldozer sen yumruklarını konuştur dilim kafi bana inan ihtiyaçı yoktur köşede bir koçuna anlamam dilinden yorma kendini boşuna çıkar eldiveninide iki kelam öğren sonra gel karşıma o zaman diklen bende seni adamdan sayaçam pehh gah git len alma nickimi 1 daha ağzına yıkarım hayellerindeki sarayı başına yaşarsın sonra derme çatma gece konduda mc_buldozerde komşu olur yanıbaşında yaparsınız rap köprü6'da hayranınız belli direksiyon başında ![]() yaptığım rap seninki gibi tekerleme değil fazla geç olmadan önüme eğil tövbe edeni her zaman affetmiştir bu beden bunu bil Kardeşim cewap yoq hala gelsin biri de kapışak ya (bu arada birader w yerine v , q yerinede k kullanırsan sevinirim :opps )
|
||
|
||
| Buraya yazdığın her diss çekiyor seni aşağı Sen ve biraderin gay clupta çözemedim aranızdaki bağı Sağına soluna iyi bak,korkma,görceksin bnm y****ğı İstersen biraz daha aşağı in yala Revonun t****ğı Doğrudur benim mekan köprü6 seninki gibi homo parti değil Yeni bi pozisyon deneyelim yalamak için sen eğil Eğer su gibi bi şey gelirse korkma zehir değil d*l bunu da bil Kopar eninde sonunda Revo ya uzanan her dil Revolver in ne olduğunu bilmiyorsan onu da öğreteyim sana ben 6patlar da derler ben onla rus ruleti oynardım sen cin ali okurken Ben çok yerde şampiyon oldum sen burda diss yazdığını sanarken Hiç utanmadın lan söyle battle diye üsttekini buraya yazarken |
||
|
||
| dostum tekrar söylüyorum bu yazdıkların tekerleme sus artık şu saçmalıkları geveleme tavuk gibi attığım dissleri eşeleme bulduklarınıda küfürle soslıyıp önüme sürme gay clube takıldımız yok senin mekan belli bıyıklı dayılar sırada çook aslına bakarsan senin rapin bom bok senden öğreneçeğim tek şey dandikliğin olur onlada benim işim olmaz git el alema duyur çok yeri bilmem sıkıysa burda şampıyon ol buyur ben cin ali okurken rus ruletini su tabancanla oynuyodun şimdilerde ben rap yaparken sen köprü6da ıkınıyosun tamam anladık bıyıklı abiler yetmedi sen bana sulanıyosun olum uzaklaş burdan çok ucube gözüküyosun fazla kasma ,beni burda rahatsız ediyosun |
||
|
||
| Disslerimle dolar Maskotun şaşı gözler Yaptığın şey hep aynı ilkokul düzeyi sözler Buralarda fazla takılma haywanat bahçesi seni özler Revo lan karşındaki adamı buzda közler San'chez Nefron yatağı hazırla,Producer sen de git kondom al Maskot ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten d*mal Diss piri war karşında seni siker ruhun bile duymaz mal Rap maratonunda ben finish i gördüm sen 1000m de kal Senin gibi ilkokul mc sine bunlar fazla bile :nn |
||
|
||
| Revolver cvp gelmiyor sanırım ikimiz devam edelim istersen | ||
|
||
Revolver cvp gelmiyor sanırım ikimiz devam edelim istersen Her Disin aLtından Çıkmasan oLmuyo Hea Sakin oL Hocam Hayatı ritmine Bıraq
|
||
|
||
| bence alış daha cok görüceksin eger yazmıcaksak burda olmanın anlamı varmı | ||
|
||
| bence sen mc'nin anlamını bilmiyosun yada beni tanımıyosun yıl 2004 mode xl le yola çıktım çok yürüdüm,çok yoruldum ama hiç bıkmadım önüme çıkanı ustura ile lime lime doğradım şimdilerde rapime laf etmiş buna cevap kalite farkım s.ktiğimin kalmış g*tü bir metre s*ksem yetmez ,indirmek için gerek testere benden çaldığın liriklerle yapma bana parodi sonra çıkıp eleştirme rapimi adi gittikçe oluyosun psikotik rapime basit dedin bu hiç değil etik olum sende rap adına herşey bitik iki rapimi dinlede little beynin çalışsın moralim hiç iyi değil herkes rahatına baksın |
||
|
||
Revolver cvp gelmiyor sanırım ikimiz devam edelim istersen kardeşim seninle de istersen yeni başlık aç ya da maskot un işini bitirmemi bekle sonra 2 miz kapışırız ztn maskot sen biraz diil baya ezik yazıon ilkokul mc si
|
||
|
||
Revolver cvp gelmiyor sanırım ikimiz devam edelim istersen kardeşim seninle de istersen yeni başlık aç ya da maskot un işini bitirmemi bekle sonra 2 miz kapışırız ztn maskot sen biraz diil baya ezik yazıon ilkokul mc si ![]() |
||
|
||
Revolver cvp gelmiyor sanırım ikimiz devam edelim istersen kardeşim seninle de istersen yeni başlık aç ya da maskot un işini bitirmemi bekle sonra 2 miz kapışırız ztn maskot sen biraz diil baya ezik yazıon ilkokul mc si ![]() |
||
|
||
TatLı diL yıLanı DegiLiginden Çıkarır DerLer Doru DerLer Revolver Sakin Pls Pişman oLucan LafLar Etme
|
||