|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kraliçe Yas - Anayasa Yas - Parça Listesi; 1] Ben Birim Giri [ Yo ] !!! 2] Can Sıkıntısına [ Feat.Hayki ] 3] Düşünme [ Feat.İtaat ] 4] Beceremedim 5] Anayasa Yas 6] 21 7] Tabi Tabi 8] Zirve Rap [ Feat. Ramiz ] 9] Garu Gendünü Gralüçe Sandu [ Feat. Kaplan, Hayki ] 10] Kaybediyorum Kendimi [ Feat. Sendrom, Cevap, Hayki ] 11] Gaystar 12] Sesimi Kesebilirmisin 13] Laylalaylaylalaylay [ Feat. Hayki ] 14] En Güzel Hikayem 15] Çok Geride Yarınım [ Feat.Hayki, Fieber, Matador, Xds ] 16] Yeter Çıkı [ Yo ] !!! çok eğlenceli bir albüm yas'tan indir:Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
emegine saglık hacım bende track listesi ekledim
|
||
|
||
| hacım bende birşeyler eksik diyodum :cc sağolasın | ||
|
||
| eyw. | ||
|
||
| güzel albume benziyo. Tşkler :zaf | ||
|
||
| ewt gsl:D | ||
|
||
| paylasim icin cok sagolun | ||
|
||
| teskurler | ||
|
||
| emeğinize sağlık güzel olmus... | ||
|
||
güzel albüm için çok teşekkürler
|
||
|
||
| ben selenay yhhhhh nolur bu şarkılrdan bi kaçını bana msn den birisi atsınnnn nolurr yalavarrım msn'm Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap | Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap | Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap | Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap | Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap | Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap | noooolu aatrmsn çok üzüldm bnde yok bunlrrr nolurr Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |qanqsta_slo@hotmail.com |qanqsta_slo@hotmail.com | eklesn birinz nolur Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |qanqsta_slo@hotmail.com |qanqsta_slo@hotmail.com | |
||
|
||
| LİNKLERİN ALAYI KIRIK ULAN SİZİN GİBİ SİTENİN ..! | ||
|
||
| link kırık | ||
|
||
| albümün adı yeter be. | ||
|
||
| Efendim linkte bir bozukluk var galba lütfen linki tekrardan yenileyebilitmisiniz? | ||