|
||
| Sansar Salvo - Psikopat Yazar [Full Album] Parça Listesi: SanSar - 47 Ronin (Skit) SanSar - Başım Öne Eğik SanSar - Hayat Mel'un SanSar - Herkes Herşeyin SanSar - Korsanın Oltası SanSar - Nefs'i Müdafa SanSar - Olan Biten Nedir SanSar - Psikopat Yazar SanSar - Sinir Krizi SanSar - Söz Verdim SanSar - Şehirde Kaos SanSar - Uçuştu Sayfalar SanSar & Alaturka MavzeR - Paradoks SanSar & GİYoTiN - İyi Bok Yedin SanSar & MafsaL - Yüzün Gülecek SanSar & RaPoZoF - 34 Mirası SanSar & RaPoZoF - Karlı Yollar Dosya Boyutu(44.92 MB) : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi : herkesrapdinlemesin |
||
|
||
|
||
|
||
| sansaarrrrr number one :rap :ü | ||
|
||
| albümün adına bak tam kendi :pn saol ibrahim | ||
|
||
| ben pek sevmiyorum bu çocuğun sesini ama saolasın | ||
|
||
psikopat yazar şarkısı çok güzel
|
||
|
||
psikopat yazar şarkısı çok güzel ![]() bencede sansarın en cok sevdiğim şarkılarından bitanesi
|
||
|
||
| Hocam ben bu upshare'yi çözemedm daha bı album ındıremedım bu siteden lınklermı kırık yoksa benmı ındrıremıyorum.. Bi yardımcı olursan sevınırım. |
||
|
||
Hocam ben bu upshare'yi çözemedm daha bı album ındıremedım bu siteden lınklermı kırık yoksa benmı ındrıremıyorum.. Bi yardımcı olursan sevınırım. evet ya bende çözemedim bi türlü nasıl indiricez... |
||
|
||
| yarın ekleyecegim yeni link arkadaşlar | ||
|
||
| Şu linkleri yenileseniz olmuyo di mi? :S :@ | ||
|
||
| başka siteye upload.. | ||
|
||