|
||
| Biliyorsunuz Ki Dünya En Çok Tutulan Müzik Player Programı WİNAMP'dır. Peki bu Programı üreten Firmanın Adı Nedir ? Cevap: Peki bunu Winamp da yazarsak ne olacaktır. İşte cevabı : Winamp Bas yüksekliğine Göre Saydamlaşıyor. Yapacağımız işlem çok Basit !!! Öncelikle winampızı acıyoruz...Daha sora bi şarkı seciyoruz ve[COLOR="red"] şarkımız calarken.. NUL - ESC L - ESC - SOFT Yazıyoruz... arkadaşlar öncelikle winamp ınız Modern skin de olmalı; 1-müzik aç [ yani müzik çalsın ] 2-klavyede normal yazarmış gibi nul yaz 3-sonra pencere çıktı diye teleş yapma sonra esc ye bas4-sonra yine L tuşuna bas sonra yine esc 5-en son olarak soft yaz ve sonuç harika Bunu yaptıktan sora müzigin bas yükseliğine göre winampın saydamlaştığını göreceksiniz... NoT: İslemden sonra Winamp ın ana penceresi Bass Seviyesine gore Saydamlasıyor... [ Saydamlık sabit olmuyor ] KAPATMAK İÇİN AYNI İŞLEMİ UYGULAMAK YETERLİ... |
||
|
||
Yapamadım Benimki winamp'ın en son sürümü ondan mı olmuyor acaba?
|
||
|
||
| orda yazanları dikkatlice yap son sürümle alakalı birşey degil |
||
|
||
| en sonuncuya kadar tamam da sonuç gene aynı | ||
|
||
en sonuncuya kadar tamam da sonuç gene aynı Katılıyorum. Bende yapamadım. daha doğrusu yaptım ama olmadı. :pn |
||
|
||
| dikkatli yapın arkadaşlar bende degişti ama winamp kapanınca özellikte kapanıyor | ||
|
||
| Yaw Arkadaslar Caps Lock Tuşuna Basıp Buyuk Harflerle Yapın o Zaman Olur. ''Not : Savas Senin Yapamaman Gayet Normal Bir Durum Telaş Yapmana Gerekj Yok Onun İçin.'' |
||
|
||
Yaw Arkadaslar Caps Lock Tuşuna Basıp Buyuk Harflerle Yapın o Zaman Olur. ''Not : Savas Senin Yapamaman Gayet Normal Bir Durum Telaş Yapmana Gerekj Yok Onun İçin.'' Ahh ahh ne kadar çok seviliyorum yarabbim :ddd :ddd |
||
|
||
waaaaaay bu ne yaaaa zupppeeer
|
||
|
||
usta süper ben ilk denemede yaptım valla
|
||
|