|
||
| Yasal Albüm İstekleri buradan yapılabilir bandrollü albümler istemeyiniz bandrollü olup olmadıgını bilmiyorsanız albüm adını söyleyin yazalım bandrollü olup olmadıgını | ||
|
||
| Mic Rap (Kerim) - Fırtına Öncesi [Full Albüm] Mic Rap (Kerim) - Flowlarımla Pençe [Full Albüm] Mic Rap (Kerim) & RahdaN & Frekans - Mizansen [Full Albüm] ibrahim kardeşim bunlara link attım ama eklemeden sana sorayım dedim bandrolü olup olmadıkları hakkında bilgi bulamadım yardımcı olur musun? :opps |
||
|
||
| hepsi yasal kardeşim flowlarımla pençe albümü bir ara yasaktı ama sonradan izin verildi kerim izin vermiş yani sorun yok
|
||
|
||
sağolasın
|
||
|
||
ibo hacım şu albümlerin bandrollü olup olmadığını biliyon mu? ![]() Da Poet & Patron - Aksi İstikamet Patron - Parlayan Madalyon patron- aydınlıktan sonra Patron Flex - Kaldirimlar EP |
||
|
||
| hepsi under bende var ama net çok yavaş | ||
|
||
biliyorum ibom sana yardımcı oluyoz gördük arşini kaç gbtı allah hdd'ne zeval vermesin
|
||
|
||
yandı hdd tekrar indirdim şuan 300 falan önceden 650 taneydi
|
||
|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Street Melodeez - Fırtına Öncesi Gürültü (Fixtape Vol II) [Full Album] Parça Listesi: 01. Street Melodeez - Blunt Head (Intro) 02. Street Melodeez - Agresif Ryhme 03. Street Melodeez - Ölum Sokağı Sakinleri 04. Street Melodeez - Yok olunca 05. Street Melodeez - Kaç (Skit) 06. Street Melodeez - Hit Em Up Etkisi 07. Street Melodeez - Yalanda Olsa 08. Street Melodeez - Dönence 09. Street Melodeez - Dream about 10. Street Melodeez - Yok Olunca (Remix) 11. Street Melodeez - İki Kişi (Outro bu albüm elinde olan varsa paylaşabilirmi rapidsiz olursa iyi olur |
||
|
||
| ibo bende olacak galiba bi ara indirmiştim acele değilse 1-2 saat içinde unload ederim | ||
|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Street Melodeez - Fırtına Öncesi Gürültü (Fixtape Vol II) [Full Album] Parça Listesi: 01. Street Melodeez - Blunt Head (Intro) 02. Street Melodeez - Agresif Ryhme 03. Street Melodeez - Ölum Sokağı Sakinleri 04. Street Melodeez - Yok olunca 05. Street Melodeez - Kaç (Skit) 06. Street Melodeez - Hit Em Up Etkisi 07. Street Melodeez - Yalanda Olsa 08. Street Melodeez - Dönence 09. Street Melodeez - Dream about 10. Street Melodeez - Yok Olunca (Remix) 11. Street Melodeez - İki Kişi (Outro bu albüm elinde olan varsa paylaşabilirmi rapidsiz olursa iyi olur Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
sagol hacım ayrı konu olarakta açayım bunu
|
||
|
||
| bana patron söndürülmüş ışıklarr full albüm lazım ??? | ||
|
||
bana patron söndürülmüş ışıklarr full albüm lazım ??? öyle bir albümü yok patronun(: söndürülmüş yıldızlar ve şaşal olmasın o albüm elden satılıyordu nete verilmedi daha (: |
||
|
||
| ayaz kaplı - çizdim?? | ||