|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap simdilik bukadar, yorumlarinizi beklerim... |
||
|
||
| ayakkabıya yaptıgın boya mı yoksa etiket gibi yapışkanlı bişeymi? | ||
|
||
ayakkabıya yaptıgın boya mı yoksa etiket gibi yapışkanlı bişeymi? yok, siyah tükenmezkalemle yaptim..
|
||
|
||
| hmm güzel olmuş bende kalıpla sprey boyayla denicem ama adımı yazmıcam tabi nickimi Militan: ) senin çalışmalar genel itibariyle güzel |
||
|
||
hmm güzel olmuş bende kalıpla sprey boyayla denicem ama adımı yazmıcam tabi nickimi Militan: ) senin çalışmalar genel itibariyle güzel eyv. |
||
|
||
| kızım sen m(a)ny(a)ksın (yaaa) çok gü(z)el olmuş TÜRKÇE'YE ÖZEN!... |
||
|
||
bunlar gerçekten çok güzel olmuş ya tebrik ederim renk seçimi ve karakter uyumu hoş olmuş paylaşım için sağol :zaf birşey öğrenmek istiyorum sketchlerini yaparken alfabedenmi çalışıyorsun ? |
||
|
||
söylicek birşey bulamıyorum sadece birşey sorucam bunlar için ders verirmisin şahsen koşa koşa gelirim mutteşemsin hocam yha
|
||
|
||
| Bence sağlam çalışmaLar bu cuma kadoköy acildeim bi kac tane writer ını tanıorum bakalım neler gösterecekler |
||
|
||
| Süper ötesi.. Ellerine sağlık. | ||
|
||
bunlar gerçekten çok güzel olmuş ya tebrik ederim renk seçimi ve karakter uyumu hoş olmuş paylaşım için sağol :zaf birşey öğrenmek istiyorum sketchlerini yaparken alfabedenmi çalışıyorsun ? ilk baslarda öyle yaptiyodum alistinca gerek kalmiyo |
||
|
||
söylicek birşey bulamıyorum sadece birşey sorucam bunlar için ders verirmisin şahsen koşa koşa gelirim mutteşemsin hocam yha ![]() isvicreye gelebilirsen viririrm
|
||
|
||
| Bu konuyla ilgili bir kaç atasözü bkz; Bana bir graf. alfabesi öğretinin kırk yıl kölesi olurum. graf. çinde de olsa gidiniz. 'graf. graf bilmektir,graf. kendin bilmektir. İsviçreye ne zaman gelelim ? :ddd :ddd |
||
|
||
Bu konuyla ilgili bir kaç atasözü bkz; Bana bir graf. alfabesi öğretinin kırk yıl kölesi olurum. graf. çinde de olsa gidiniz. 'graf. graf bilmektir,graf. kendin bilmektir. İsviçreye ne zaman gelelim ? :ddd :ddd nezaman yolunuz düserse
|
||
|
||
waww 3.sü baya güzel bide msn adresini özelden atarsan konuşuruz ?
|
||