|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yazarlikyazilimi.meb.gov.tr adresinde bulunan Flash 2008 Eğitim derslerinin download edilip düzenlenip upload edilmiş halidir İçerisi oldukça geniş ve derindir lâkin bunlar sağlamışken basitlik korunmuştur. Dilerseniz yazarlikyazilimi.meb.gov.tr adresinden 1-2 dersi dinleyin beğenirseniz download edersiniz Lisans konusunda sorusu olan arkadaş olursada MEB Eğitim seti dedim Devletin malı işte :dil Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Dosyalar flv uzantılıdır izlemekte sorun çıkaran arkadaşlar için codec pack ve playerıda vereyim Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
psko'm hep bunları indirmek istemiştim yarın sınırsıza geçiyorum ilk bunları indirçem
|
||
|
||
| Çok teşekkür ederim. Sağolun. | ||
|
||
| çok teşşekürler genç | ||