|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap parça listesi; 1. Vale - Hoşgeldin [Intro] 2. Vale Ft. Kezzo - Yağmurun Gardiyanları 3. Vale - Dilim Söyler 4. Vale - Sayham 5. Vale - Zaman Sıkıcı 6. Vale - Biraz Umudum Var [Interlude] 7. Vale - Gurbeti Yaşamam Lazım 8. Vale - Her Belaya Hazırım 9. Vale - Hayat Dönsün Bir Noktada 10. Vale - İnsan Hepsi 11. Vale - Soluk Bir Ton 12. Vale - Yakında Dönerim [Outro] indir;Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| sagol kardeşim emegine saglık güzel bir albüm önceden parayla satılıyordu heralde sonra nete verdiler | ||
|
||
| Vale Ft. Kezzo - Yağmurun Gardiyanları oo şarkı da yağmur geçiyosa güzeldir güzel :pn.. sağolasın | ||
|
||
| Vale Ft. Kezzo - Yağmurun Gardiyanları bu parçayı upLoad etme şansınız warmı oLanLarda ? | ||
|
||
Vale Ft. Kezzo - Yağmurun Gardiyanları bu parçayı upLoad etme şansınız warmı oLanLarda ? Buyur kardeş . =) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Gerçekten kaliteli bir albüm arkadaşlar.Bunların dışında Vale'nin çok güzel parçaları var. =) |
||
|
||
| ben çok önceden dinlemiştim melankolia da yayınladığı için daha fazla dikkatimi çekmişti lakin Sago özentisi gibi geldi bana... sözler güzel ama biraz daha ses kontrol seviyesine yükselirse daha iyi olur kanımca... | ||
|
||
| Böyle düşünülmesinde ses tonlarının benzemesinin etkisi var. =) |
||
|
||
| PayLaşım için teşekkürLer... | ||
|
||
Teşekkürler. Aradım aradım buldum sonunda
|
||
|
||
| Saolun Paylaştığınız için | ||
|
||
Ellerinize Sağlık ArkadaşLar ...
|
||
|
||
| vale'yi hep sagopa kopyası olarak gördüm ama dramelodi çok fena geçirdi vale'ye. sevmem ama emeğe saygı. albümü indiriyorum. bir deneyelim. |
||
|
||
| yaprak dökümü varmı? | ||
|
||
| Elinize sağlık çalışan link bulmak çok zor çok teşekkürler devamını bekliyoruz paylaşımların | ||