|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap MT - Rap Gökten İneklere Zembille İnerse [Full Album] Parça Listesi: 01. Rap gökten zembille indi evet. valla (ft. mt) 02. Kalbimin ezik şarkıları (ft. r-verb) 03. Emir-i vaki (ft. emir) 04. Kayıp sesler korusu (ft raziel) 05. intihar ve batı gemilerin intikami (ft. mic k.m. & Çağdaş) 06. ice-e hatun ön-alin e-gay sucukcusu (ft. mic k.m.) 07. Real salam sörhat (ft. mic k.m. & Buura & Eminem) 08. On lar loser biz kazanan? onlar lose biz win? 09. Bozuk keman,kötü mt, gereksiz rap paradoxu 10. ilk savaşım son umudumdu. 11. 8 sene hayata pamuk ipleriyle bağlı bir umut ve annem 12. itirazim var (fuat'a sitemdir.) (ft mic k.m. & Bülent Ersoy) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Bende var bu albüm.. Teşekkürler paylaşım için. "11. 8 sene hayata pamuk ipleriyle bağlı bir umut ve annem" tavsiye ederim. |
||
|
||
| bu albümün kimi şarkısı bende de var özellikle ilk savaşım son umudumdu çok güzel saolasın | ||
|
||
| paylaşım için teşekkürler. Bozuk keman,kötü mt, gereksiz rap paradoxu bu parçanın sözlerini yükleyebilirmisiniz çok aradım ama bulamadım. | ||
|
||
arkadasım rar sıfresını yazıorum ama cıkartmadı yardım pls
|
||
|
||
| arkadaslar adminler qimseniz:S koca bir albüm indirdim fakat acılmıor yardımcı olmak isteyen varmı
|
||
|
||
rar şifresi yanlış :@
|
||
|
||
sağoL sayha^m
|
||
|
||
| Bu adama bayılıyorum..Çok teşekkür ederim paylaşım için | ||
|
||
| yalan söylemekte üstünüze yok vallahi bravo.sabahın 4ünde indirttiniz bana albümü.rar şifresini kopyalarsanız olmaz tabi beyniniz basmıyorsa oturmayın bu aletin başına.elinizle tek tek yazın.kabul olur.iftira atarken ilk önce emin olun sonra iftira atın boş bogazlık yapmayın. | ||
|
||
| oh oh oh.Ellerine sağlık! Bu bir hazinedir benim için.. |
||