|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap parça listesi; 1- Rahdan & Kerim [Mic Rap] - Banane Be 2- Rahdan & Frekans - Heran Kopabilir 3- Kerim [Mic Rap] & Frekans & Serter - Asosyal 4- Kerim [Mic Rap] & Rahdan - Cesurdun Hani 5- Frekans - Ipini Cekmeye Ramak Kala 6- Kerim [Mic Rap] & Rahdan - Yakininda olmaliyim 7- Kerim [Mic Rap] & Rahdan - Yine Yoksun Yanimda 8- Kerim [Mic Rap] & Rahdan - Kirdim İstemeden 9- Kerim [Mic Rap] & Rahdan & Serter - Sensiz yasamaktan Yoruldum 10- Rahdan - Adini Sildim 11- Kerim [Mic Rap] & Rahdan - Dalgani Gec Gitsin 12- Frekans & Rahdan - Senin Kucuk Sevgilin 13- Frekans & Rahdan & Kerim [Mic Rap] - Cikolata Sevgilim [ feat Yunus Emre ] 14- Frekans & Rahdan & Kerim [Mic Rap] - Ben Boyleyim 15- Kerim [Mic Rap] - Dudaklar Senin Tabi Bagiracaksin indir;Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| nede olsa topragımsın fazla söze gerek yok emegine saglık site girmedigimde gözüm hiç arkada kalmıyor | ||
|
||
| Ellerine sağlık kardeşim sağolasın paylaşım için.. | ||
|
||
nede olsa topragımsın fazla söze gerek yok emegine saglık site girmedigimde gözüm hiç arkada kalmıyor eyvallah ibrahim savaş :pap buda sana
|
||
|
||
| :ddd :ddd :pap :ddd | ||
|
||
| saolasın kerim ve rahdan ikilisi süper zaten | ||
|
||
|
||