|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Eğitimi ve Öğretimi nedeniyle çalışmalarına Bulgaristan'ın Sofia Şehrinde Devam eden Kezzo Uzun süredir üzerinde çalıştığı Solo Albümü "Duruşma" yı tamamladı . Lyric olarak Hayatın hemen her noktasına değinilen bu Albüm'de Kezzo'ya Kadıköy Acil'den Rapozof , RapZtanbul'dan Zeky , Savlet , İceberg ve Yankı Recordz Bünyesinde çalışmalarını sürdüren Er-Teali Ve Kin eşlik ediyor . Beatlerde imzası olan isimlerse : Kezzo , Kıvanç Ve Vale . Kapak tasariminda ise "Paristanbul design" izlerini görüyoruz . Şimdi Sizleri Kezzo'nun Solo Albümüyle baş başa bırakıyoruz.Keyifli dinlemeler . . . parça listesi; 1. Kezzo - Giriş (0:42) 2. Kezzo - Duruşma (4:02) 3. Kezzo - Biri Bana Gerçekten Söz Etsin (3:32) 4. Kezzo - Yaklaşma (3:36) 5. Kezzo - Dön Dünya (4:16) 6. Kezzo Ft. Rapozof - Susmam (3:36) 7. Kezzo - Kulağına Zımba (3:15) 8. Kezzo Ft. ErTeali & Kin - Haykıramam (3:35) 9. Kezzo Ft. Zeky - Kaç Bilek (3:33) 10. Kezzo - Hayata Dair (3:17) 11. Kezzo Ft. Savlet - Biraz Battle (3:13) 12. Kezzo Ft. Iceberg - 2 Yol Var (3:09) 13. Kezzo - Çığlık Çığlığa (2:45) 14. Kezzo - Çıkış (1:06) indir;Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Teşekkürler paylaşım için ufuk.. Adsl sınırlı olmasa indirirdim ama malesef :büüü Bir referans alayım çok sağlamsa indireyim ona göre
|
||
|
||
| elinize saglık güzel albüm | ||
|
||
| Kezzo Ft. Rapozof - Susmam bu parçası Lazım | ||
|
||
Kezzo Ft. Rapozof - Susmam bu parçası Lazım Çok güzel parça. =) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
saoLasın kardeşim teşekkür ettim
|
||
|
||
| Rica ettim. | ||