|
||
| İngiltere nin Başkenti Londra da ikamet eden Türkçe Rap in Önemli İsimlerinde Diyar Pala Daha Önce Satışa Sundugu Yeni Bir Flow Adlı Albümünü şimdi dinleyicilerine ücretsiz olarak armagan ediyor...Albümde Diyar Palaya eşlik eden isimler arasında önemli isimler yer alıyor...Bunlar Başta Cash Flow,Patron Flex,Rapangels,Zahriyan,Shaman,Domino,Emir ve Claere...Şimdi 13 parçadan oluşan bu albümü size Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap aracılıgı ile sunuyoruz...Keyifli Dinlemeler... Diyar Pala - Yeni Bir Flow [Full Album] Parça Listesi: 01. Yeni Bir Flow 02. Zaman Gelip Geçiyor 03. Biraz Acı Tat 04. Azdıracaksın 05. Hani Hani Nerdeler feat. Emir 06. Anla 07. Para Bul feat. Rapangels 08. Bak Şimdi Ne Haldeyim feat. Cash Flow, Domino 09. Dur Hop Frenle feat. Patron 10. Ben Bir Sanatçıyım 11. Nerdesin feat. Claire 12. Israrcash feat. Cash Flow 13. Kaderim feat. Zahriyan, Shaman Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
eline sağlık ibo güzel albüm..
|
||
|
||
| rar şifresi nedir dostum |
||
|
||
| rar şifresi eklenmiştir | ||
|
||
thnx hacı
|
||
|
||
ellerine sağlık teşekkürler
|
||
|
||
| Israrcash e hastayım ya bende bu albümü arıyodum saol xD | ||
|
||
Hepsini dinlemedim...Dinlediklerimden sevdğim biraz acı tat oldu ) Snippet vardı bazıları kadınlar-kızlar vs. üzerine onları sevmedim
|
||
|
||
| Türkçe'yi doğru dürüst konuşamayan insanları ne yazık ki dinleyemiyorum.Bu adamın tarzı farklı felan değil arabesk yapıyor resmen.Türkiye de yaşadığımız için 'acı,arabesk,melankoli' her zaman olduğu gibi dinleniyor işte.Diyar Pala ya başarılar. |
||
|
||
katılıyorum kardeşim sana ama adam sanırım londrada yaşıyor ve dogal olarak orda büyümüştür buna şükür ismail yk dan iyi yani
|
||
|
||
bunuda hıc dınlemedım beaa
|
||
|
||
Selam Ben yeniyim =) Bayıldım Eline Sağlık
|
||
|
||
çok saoL ya bu aLbümü çok aradım...
|
||
|
||
çok saoL ya bu aLbümü çok aradım... ve burada buldun ![]()
|
||
|
||
| ßence Diyar Pala Sızın Dediginiz Gibi Deyil Herkezin Bir Tarzı Vardır Ve Diyar Palayı İsmayil Yk la Karsılastırıyorsan Size Bişe Demiyorum Ama Tum Yorumlara Saygım Vardır... | ||