Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Türkçe Rap, Hiphop Forumları (Arşiv Ana sayfa) => Underground

Konu: Young X - Yangın Yeri [Full Album]

Sayfa: [ 1 ]
2

05.09.2008 14:23:56
Kadirli de çalışmalarını sürdüren Young X ilk solo albümü "Yangın Yeri" ile karşımıza çıkıyor...Albümde birçok tarzda degişik parçalar bulunuyor...Young X'e albümde Ozbi, Laneth, C.c.k, Deprem, Kezzap, Rıfat Al Zein ve Bedbin eşlik ederken, albümün beatleri CPM'den Axi (1,2,3,6,7,8,10,11,12,13,14) ve Kaos Family'den Ozbi (4,5,9) tarafından yapıldı...Albümdeki diger prodüksiyon işlemleride CPM Records ta yapılmıştır...14 parçadan oluşan albümü sizlere sunuyoruz...Keyifli Dinlemeler...
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Young X - Yangın Yeri [Full Album]
Parça Listesi:

01. Intro
02. Sabıka
03. Şükret Şimdi feat. C.c.k & Deprem
04. Alşam
05. Kırmızı ve Siyah feat. Ozbi
06. Interlude
07. Perde İner feat. Kezzap
08. Alayına Bedeldir feat. C.c.k
09. Seyreyle feat. Ozbi & Laneth
10. Savaş ve Barış
11. Sebebi Korkudur feat. Rıfat Al Zein & Bedbin
12. Şehri Terkederken
13. Young'ın Yeri
14. Outro
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Alternatif Link:

Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
www.illegalrap.com

06.09.2008 11:54:03
ilk albüm hayırlı ugurlu olsun kardeşlerim Allah utandırmasın

07.09.2008 03:12:46
Helal Ulan Benden Sonra Sonunda Osmaniyede Biri Daha Çıktı. tebrikler Hayırlı Uğurlu Olsun Kardeşim İşallah Devamı Gelir.

pSko 07.09.2008 20:41:37
pek iyi olmamış sanki?

07.09.2008 22:36:51
Kota Var Dİye Daha indiremedim indirince yorumu yaparım  Üzgün

AXI 08.09.2008 18:57:44
pek iyi olmamış sanki?

neden kardeşim?

AXI 08.09.2008 18:59:02
Helal Ulan Benden Sonra Sonunda Osmaniyede Biri Daha Çıktı. tebrikler Hayırlı Uğurlu Olsun Kardeşim İşallah Devamı Gelir.

biz hep vardık,sadece yeni albüm çıkarttık.bizden eskilerde var hemde çok eskiler:)

08.09.2008 20:24:44
Olabilirler Kardeşim Ama  Duyan Kaç Kişi.Ve Yaptığı işler Ne  kadar Kaliteli Studyo Kurabildilermi Vb .

AXI 08.09.2008 20:27:33
Olabilirler Kardeşim Ama  Duyan Kaç Kişi.Ve Yaptığı işler Ne  kadar Kaliteli Studyo Kurabildilermi Vb .

şimdi burda reklamlarını yapmak istemiyorum.evet 2006 dayken bile çok sağlam stüdyoları vardı.yaptıkları işlere bişe diyemem.kaliteli ya da kalitesiz diye,bu konuda otorite değilim çünkü.ama kadirli deyince ilk onları soruyorlar emin olabilrsin.neyse konuyu dağıtmayalım.

başlığımız   YOUNG X-yangın yeri

08.09.2008 20:43:01
bişeler yazmak isterdimde neyse Çok mutlu vandırgrad kalitesinde bir albüm  Çok mutlu hardcore yapacaz diye en ufak bir yırtınma söz konusu degil Çok mutlu ava diye okumama gibi bir türkçe açıgı yok bu alt yapıları herkes yapamıyor kanka bi beat atsana rahness bi beat yapsana parası neyse verelim kalibre yap bir beat sonra anlaşırız la olmuyor ki bu işler herşeyini kendiler yaptı adamlar bugün bakın ceza bile hala beat yapamıyor sagopa şöle böyle koskoaca kadıköy acilde bir puma var bir rapozof varmı başka türkiye de kendi işini kendi yapan bir elin parmagını geçmez

not: axi isteyene stüdyonun içindeki malzemelerin son halinin listesini çıkar özelden yolla rahatlasınlar Çok mutlu

08.09.2008 22:47:45
İbrahim Söylediğin isimlerin Çoğu Aciz.Hem Producer hem Rapçiyim Beatlerimi Dinledin Sayılır.Ayrıca Kim ne Listesini Çıkartıp Yolluyorsa Yollasın Çokta Tın.Hiç Birini Takmam Çünkü Sağlam İş Yapabilecek Yok.Hepsi Fasafiso Tek Rakip Olarak K.K nını Kendime Rakip Görüyorum O Kişide Rapte Örnek Aldığım Tek Kişidir.

08.09.2008 22:58:10
 Çok mutlu

pSko 08.09.2008 23:43:07
neden kardeşim?

ses ve söz bakımından söyledim etkileyici gelmedi bana eleştiri niteliğinde değil, görüşüm budur!.. prodüksiyona, kaliteye lafım yok.

şimdi burda reklamlarını yapmak istemiyorum.evet 2006 dayken bile çok sağlam stüdyoları vardı.yaptıkları işlere bişe diyemem.kaliteli ya da kalitesiz diye,bu konuda otorite değilim çünkü.ama kadirli deyince ilk onları soruyorlar emin olabilrsin.neyse konuyu dağıtmayalım.

başlığımız   YOUNG X-yangın yeri

reklamını burda yap kardeşim niye yapmayasın, yap ki reklamını tanıyalım tanınsınlar..

bişeler yazmak isterdimde neyse Çok mutlu vandırgrad kalitesinde bir albüm  Çok mutlu hardcore yapacaz diye en ufak bir yırtınma söz konusu degil Çok mutlu ava diye okumama gibi bir türkçe açıgı yok bu alt yapıları herkes yapamıyor kanka bi beat atsana rahness bi beat yapsana parası neyse verelim kalibre yap bir beat sonra anlaşırız la olmuyor ki bu işler herşeyini kendiler yaptı adamlar bugün bakın ceza bile hala beat yapamıyor sagopa şöle böyle koskoaca kadıköy acilde bir puma var bir rapozof varmı başka türkiye de kendi işini kendi yapan bir elin parmagını geçmez

not: axi isteyene stüdyonun içindeki malzemelerin son halinin listesini çıkar özelden yolla rahatlasınlar Çok mutlu

beat konusunda sana katılmıyorum..taraflı yaklaşıyosun ya da az biliyosun göz kırpan

08.09.2008 23:48:57
boş konuşmuyorumki biliyorum cezanın da sagopanında sample çaldıgını bu albümün beatlerini yapan 18 yaşında üniversteye hazırlanan bir genç 5-10 milyarlık malzemede yok elinde ayırdıgı zamanda belli dinleyin şurdaki alt yapıları sonra yorum yazın
http://www.myspace.com/cpmaxi

pSko 08.09.2008 23:56:34
boş konuşmuyorumki biliyorum cezanın da sagopanında sample çaldıgını bu albümün beatlerini yapan 18 yaşında üniversteye hazırlanan bir genç 5-10 milyarlık malzemede yok elinde ayırdıgı zamanda belli dinleyin şurdaki alt yapıları sonra yorum yazın

gördüklerin kadar biliyosun, geniş ol genişş Çok mutlu ben youn x hakkında değil çıkardıkları albümle ilgili konuşuyorum

Sayfa: [ 1 ]
2