|
||
| Antakya dan Orontez grubundan Akıncı, bu güne kadar birçok Orontez albümünde yer aldıktan sonra Fenomen'le beraber Rıhtım grubunun ilk albümü olan "Hadi Sindir"le karşınıza çıkmıştı...Hadi Sindir'den sonra solo albüm çalışmalarına başlayan Akıncı kısa sürede albüm kayıtlarını bitirerek ilk solo albümü "Beni Anlatan Bir Şey"i beğeninize sunmaya karar verdi. Albümde Akıncı'ya Orontez'den Knock Out, Raptor, Jbx, Fenomen ve Rasheed'in yanı sıra Antakya'dan Adrenalin ve Ankara’dan Kuşku feat.leriyle eşlik ediyorlar. Keyifli dinlemeler. Akıncı - Beni Anlatan Bir Şey [Full Album] Parça Listesi: 01. Bizim Gibi Bir Clan feat. Fenomen & Knock Out 02. Durun 1 Dk. feat. Knock Out & Adrenalin & Kuşku 03. Aşkımız Bitecek feat. Rasheed & Jbx & Knock Out 04. Beni Anlatan Birşey feat. Rasheed & Jbx & Knock Out 05. Bir Şizofrene Derdimi Anlattım feat. Raptor 06. Kainati Neyleyim 07. Heceler Kelimeler ve Cümleler 08. Anteke Aceyip Sitil Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| hata war düzeltmen lazım bunu | ||