|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 1. Grejuva - Ben Deniz [Intro] 2. Grejuva - Morg Alfabesi 3. Grejuva - Kementle Labirent Yolculuğu 4. Grejuva Ft. Da Poet - Mum Işığı 5. Grejuva - Bucaklar [Yuva] 6. Grejuva - Güneş Topla 7. Grejuva - 60 To 160 8. Grejuva - Kelek Karpuz 9. Grejuva - Telekinezi 10. Grejuva - Antikacılar 11. Grejuva - Akbaba Doğanlar Ve Er Doğanlar 12. Grejuva Ft. Ferman, Ados & Sybra Azazil - Kan Orucu 13. Grejuva - Karakter Dövüşleri 14. Grejuva Ft. Taha & Ötenazy - Âma 15. Grejuva - Benden İz [Outro] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Size Sadece Gangsta Diyorum. ve Türkçe Rapte Gangsta' Lyrics'i Maximum'a Vuran Tek Albüm Diyorum. Mode XL Yasin Falan Yalan Albüm Süper +1 Paylaşım İçin. 08'in En Büyük Gangsta Albümü ( Morg Alfabesi'ni Dinleyin Kesinlikle... ) Kadir'i Tanıyorum Diye Söylemiyorum !!! O Bir 2pac Türk Versiyonu Keşvedilmesi Lazım Sadece Ritm Pessimist'e Benziyor. Styler İşte Bu. G4 Gangsta !
|
||
|
||
| Teşekkürler Virüs^mden almıştım MORG ALfabesini cidden harikalar =) Teşekkürler Maskot
|
||
|
||
| sağolasın:) | ||
|
||
nasıl indircez ya bu albümü?
|
||
|
||
nasıl indircez ya bu albümü? dalgamı geçiyorsun arkadaşım ?
![]() |
||
|
||
Çok Sağol....
|
||
|
||
Görelim bakalım
|
||