|
||
Bu başlık altında herkes kendi top10'unu oluştursun, en sevdiği 10 adet hiphop track'ı söyleyenleriyle birlikte bizimle paylaşsın
|
||
|
||
my top 10 ![]() 1) Beatmachine - 02- Babil feat. Killa Hakan, Gekko, Cashflow, Zahriyan, Narcissa 2)Bugra Milat & Singaf feat. Yunus Emre - 3 Adet Deli 3)G-Flow - Beni Bana Sor 4)Sansar ft. Elçin Orçun & İtaat - Sonunda 5)Vale Ft. Kezzo - Yağmurun Gardiyanları 6)Medusa ft rahdan-sus kız 7)Kraliçe Yas - Bir damla yas 8)Lil Wayne Ft. Gekko G - A Milli 9)Kargaşa - Görünmez adam 10)Esin - Hayalleri Öldürdüm (feat. Rapozof) |
||
|
||
| 1) Ceza - Medcezir 2)İstanbul Attack - Bazen 3)Ceze % Killa % Gekko - Rap Game 4)Ceza - Ne Benim 5)C-it aka Seyit Yakut - A Coeur Ou A Raison 7)Kerim [Mic Rap] & Rahdan & Serter - Sensiz yasamaktan Yoruldum 8)Kerim [Mic Rap] & Rahdan - Kirdim İstemeden 9)Kerim [Mic Rap] & Rahdan - Yine Yoksun Yanimda 10)Rahdan - Ya Olmasa Gözlerin ? ehuhehe biraz bunalım oldu heralde |
||
|
||
| 1.Şanışer& beLa dönülmez yollar 2.sansar beni bul anne 3.lenfosit silah kafamda patladı 4.grejuva güneş topla 5.yunus emre & şehinşah dile benden rap kücük aptal 6.vehbi bu vatan bölünmez 7.şanışer bela orkun sansar sahtiyan 10x8 8.orkun & a.p.0 kolokopter 9.a.p.o boynunu eyy 10.Logic yerli nuri alço |
||
|
||
| Ceza-istanbul,medcezir,rapstar,neyim varki,rap game Killa hakan-bazen,rap game,kadıkoy kreuzberg istanbul attack-salla salla,click boom,istanbul attack simdi bunlar geldı aklıma sonra tamamlarız |
||
|
||
| A.p.o - AnLat Ben DinLerim A.p.o & Berkant & İhsan - Zb Deyince A.p.o - Space Kek Yunus Emre & Kerim - Süpriz BekLeme Newada - S.S.R.E ! Newada & Doberman - Dinime Küfreden MüsLüman OLsa Neşternino - Kurşun Or*spu Hattı Beta - 10 Kontör Pusat feat. deNiz & Beta & CB - AKG Ve Sansarın Tüm ŞarkıLarı (H) xD |
||
|
||
| 1 Sansar - Paranı Verdim 2 Sansar & Pit10 & Deniz & Cb - Herkes 3 Sansar - Yumruk 4 Sansar - 21 Gram 5 Sansar ft. Pit10 - Şimdilerde Hayal 6 Sansar - Hit Em Up 7 Sansar - Beni Bul Anne 8 Sansar - Deli Müziği 9 Pit10 - Ses Çıkarma 10 Sansar - Gariban |
||
|
||
| 1-eminem-welcome the detroit city 2-eminem-till ı colapse 3-outlandish-eyes never dry 4-outlandish-given any time 5-outlandish-life is a loom 6-goran bregoviç-ederlezi(remix) 7-eminem-bully 8-50 cent ft lloyd banks&young back-you already know 9-outerspace-our father 10-kazım koyuncu& şevval sam-gelevera deresi |
||
|
||
| 1.SAgoPa KajMEr 2.KoLeRa 3.oRoNtEz 4.SaNsAr 5.Mc RaPoR 6.EmRe BaRaNsEl 7.AbLuKa MavZer 8.MiHeNk TaŞı 9.CaShFlOw 10.LiBeRtA 11.İsTaNbUl AtTaCcK 12.MeDuSa ........................................................... DAha NEler varda yazmiyim o kadar |
||
|
||
1.SAgoPa KajMEr 2.KoLeRa 3.oRoNtEz 4.SaNsAr 5.Mc RaPoR 6.EmRe BaRaNsEl 7.AbLuKa MavZer 8.MiHeNk TaŞı 9.CaShFlOw 10.LiBeRtA 11.İsTaNbUl AtTaCcK 12.MeDuSa ........................................................... DAha NEler varda yazmiyim o kadar Şarkı isimleri ne peki? |
||
|
||
1)Rapozof ft Ulaş ft Sansar - 3ün1i Skit
![]() 2)Ceza - Holocoust 3)Ceza - Hiç yok deme Yapacağım Hit Çok 4)Ceza - Neyim Var ki(not: feat ın ismini yazmak istemedim )5)Ceza ft Sahtiyan ft Ayben - Diss Kajmer 6)Ceza ft Killa Hakan - Delight 7)Ikiz Kuleler Gibi - Kadikoy Acil Team (Ceza & Emre Baransel & Alaturka Mavszer & Mihenk Taşı) 8)Pit 10 ft Beta - EVET 9)Pit10 - Server vs Pit10 10)Sansar ft Pit10 - Öldür Ya da Öl 11)Sansar - Paranı Verdim(Sago Diss) (Bir tane de sizden olsun ) işte budur ilk 11im.... ![]() |
||
|
||
| 1 İkaz-KahroL. 2 İkaz-Tanrı Küstü Her Duada. 3 Deep Criminal-Ask-I Kindar. 4 Derin Darbe-YaşLı YüzLer. 5 Sagopa Kajmer-Nedense. 6 Enemy One-Kim GüçLü Haydi Göster Onlara. 7 Serbest BöLge-SekiL A'daki Resmime Kaydı. 8 Serbest BöLge-Kaptır. 9 Deep Criminal-Hayat 10 Enemy One-Bir Kuzey Bir Güney. |
||
|
||
| ogeday--kaybettim seni ihtimal--kes laynnnn sagopa--ceza diss ceza-----barikat diss ayben---dişi köpek şanışer--damla damla anka-----elimi tut dj ateş--şimdi nefretimsin norm----son uyku |
||
|
||
| Sansar ft. Şehinşah - Duygusal Olmaya Gerek Yok Ceza - Acı Biber ModeXL - Biri Beni Sustursun Şahtiyan - Çıkar Bu Solo Şehinşah - Senden Nefret Ediyorum KiLLa ft. Ayaz Kaplı - Herşey Yolundadır Sansar - Çocuk Uyan Hayki - Seni Diledim ve 21.Şarkı Şanişer- Düşünmekten Bir Hal Oldum ve İsmini Sen Koy Kolera - Zor İş ...... ![]() |
||
|
||
| 1- Şehinşah - Fly Flow 2- Şanışer - Manşet Lütfen 3- Şanışer ft. Newada - Adını Sen Koy Kanka 4- Şanışer - İyi Tanı 5- Saian - Al Sevgilim Anne Ol Bununla 6- Mt - Son Umudumdu İlk Savaşım 7- Araf Arefesi ft. Raziel Ω Sorgu 8- Dess & Wanko & Bita - Kördüğüm 9- Raffine - Üçlük 10- Sirmc - Duygusal Ergen |
||