|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 'İstemsiz Sitemlerim' isimli solo albümünden sonra, 'Takdir Dinleyenin Olsun' isimli solo albümünü tamamlayan Mesth ; bu albümde Intro ve Skit dahil 14 parçadan oluşan bir çalışma sunmaktadır. Mesth'e featuringleri ile eşlik eden isimler ; 258 Noise üyelerinden Morfin,Kaos ve MrJohn'dur. Albümdeki Beatler ise ; Mesth (2,3,4,7,11) , No.1 (10) , Morfin (5,8,12) imzalarını taşımaktadır.Kayıtları AltKat Record'sta alınan albümün tüm prodüksiyon işlemleri Mesth tarafından yapılmıştır.Ayrıca bu albüm yakın zamanda AltKat adı altında çıkacak yeni çalışmaların habercisi niteliğindedir.Keyifli dinlemeler.. Takdir Dinleyenin Olsun Track List : 01-İğrenç Olmuş [Intro] 02-İşinin Pîri 03-Takdir Dinleyenin Olsun 04-Hakimiyet Parada II 05-Çaresizseniz Çare Sizsiniz 06-Hıçkırık [Skit] 07-Hıçkırıklarla Uğurlamak 08-Zaman Akıp Gidiyor feat. Morfin 09-Aç Gözünü feat. Kaos & MrJohn 10-Takdir Dinleyenin Olsun [No.1 Edit] 11-Bak Yaz Da Gelmiş 12-Anladın Mı 13-Duvarlara Yazdım feat. Morfin 14-Outro [Skit] download;Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap myspace;Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
sagol ufuk dowland linkinde sorun vardı düzelttim
|
||
|
||
| ibo aklıma gelmişken söyliyim burdan download sayfasına yönledirince indirme linkini kimi zaman bulamıyolar onun bir çaresine bakın en azından görülür birşey olsun bu yüzden oraya yönledirmeden direk indirme yapıyorum | ||
|
||
dogru angutlarla dolu internet sende haklısın hacım
|
||
|
||
| dowlnoad linki kırık | ||