|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Cd1 parça listesi; 01-Raziel- Sessizce (intro) 02-Raziel- Kumdan Kaleler 03-Raziel-Dört Mevsim Bahar feat. Düşünce 04-Raziel- Meleklere Hitaben 05-Raziel- Interluıde (Evde Yoklar) 06-Raziel- Umuda Bağlı Yollar feat. Echo 07-Raziel- Protest Kanatlar feat. MT 08-Raziel- Interlude 09-Raziel- Maisiyah 10-Raziel- Kalbinde Parlayan 11-Raziel- Yüzümdeki Kuyu 12-Raziel- Sinamonia feat. Gmc & Düşünce 13-Raziel- Rüya Değil Bu Devrim 14-Raziel- Nefes (Emin) 15-Raziel- Skit (O Sana İnanıyor) 16-Raziel- Lunatic 17-Raziel- 3 Ceset feat. Sansar download;Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Cd2 parça listesi; 18-Raziel- Skit (Bize Kalan) 19-Raziel- Sosyobaz Kültür feat . Da Poet & Vurgun 20-Raziel- Er Mektubu Görülmüştür feat. Gmc & Vurgun 21-Raziel- Şeytan'la Dans 22-Raziel- Razielamotif 23-Raziel- Skit (Çocuklara Kalmayacak) 24-Raziel- Mathilda 25-Raziel- Interlude (Kalbimdeki Acı) 26-Raziel- Semai Kan Eskizi feat. Da Poet 27-Raziel- Ağır Roman feat. Mozole Mirach & Echo 28-Raziel- Skit (Asla Görmek İstemedim) 29-Raziel- Acıların Mesaisi 30-Raziel- 3 X feat. Saian & Sitem Depresif 31-Raziel- Kırmızı Kurdele 32-Raziel- Skit (Mekan-ı Cehennem) 33-Raziel- Mekan-ı Cehennem 34-Raziel- Çıkış (Tanrı Gizemli Yollardan Çalışır) download;Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
süpersin ufuk bravo gelmiş geçmiş en iyi mod seçecegim seni 3 kırmızı offline ise tam yetki senin elinde sitede ona göre hadi bakim iyisin gene
|
||
|
||
ibocan bendeki can sıkıntısı uraşacak birşeyler arıyorum onlarda bunlar.1 olmadı 2 hafta içinde yurta gidiyorum 7-8 ay kadar da yokum o nedenle elimden geldikçe upload ediyorum
|
||
|
||
ya bu albüm ısrarla inmiyo 2 gündür deniyorum ama acılmıyor bu dosya bilgisi olan warmı????
|
||
|
||
| linkler kırılmış kardeşim yeniliyorum... | ||
|
||
linkler ne zaman yenilenicek acaba? bu şarkıları dinlemek istiyorum
|
||
|
||