|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Geçtiğimiz aylarda "Bi Albüm Versem" isimli ilk ortak çalışmalarını sizlerle paylaşan İnfazmika & Serkeş ikinci ortak çalışmaları olan "Maksat ile tekrar sizlerle. Albüme beatleriyle Roka ve Oxxe; vokalleriyle Orontez'den Knock Out, Kerim[micrap], Yunus Emre, Frekans, Kadıköy Acil ekibinden Despo, Soundgang'dan Eren ve Liyda'nın eşlik ettiği albümde 12 parça ve birde bonus track bulunuyor. Albümün cover tasarımı Exelans tarafından yapılan albümün tüm kayıtları Soundgang stüdyosunda kaydedilmiş ve albümün mix & master işlemleri İnfaz ve Serkeş tarafından yapılmış. Keyifli dinlemeler... parça listesi 01. Real Buzzinez 02. Maksat feat. Eren 03. Kalmadı Hevesim feat. Eren 04. İkilem feat. Yunus Emre & Frekans 05. Egonuzun Altında 06. En Orji Stil feat. Knock Out 07. Çok Kötü Müzik feat. Kerim[micrap] 08. Tüm Hayaller feat. Despo 09. Naber 10. Kalmadı Hevesim feat. Eren (Remix) 11. Kendine Göre Benzersiz 12. Dök İçini 13. Alem Kaldırabilirse Madem (Bonustrack) download;Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
eline saglık ufuk kısa sürede 2 albüm güzel devam ederler inşallah
|
||
|
||
kaLMadı hevesim şarkısı çok gsl dinelmenizi şiddetLe tavsiye ederim
|
||
|
||
kaLMadı hevesim şarkısı çok gsl dinelmenizi şiddetLe tavsiye ederim ![]() güzel parçadan bahsederken neden şiddet ifadesi kullanıyorsun kardeşim
|
||
|
||
| şiddetle tavsiye ediyorum yha o bakımdan hohooho:D:D | ||
|
||
| bide şarkı sözleri olsa ne güsel olurdu.... paylaşım için saol kardeşim.. |
||
|
||
walla ben bugün biraz şiddetliyim . sabah sabah bugün ne tawsiye ettiysem ne önerdiysem ne önermediysem hepsi ŞİDDETLE!! olarak başladı fund@ sende benim gibi sabah sabah yataktan yere kafa üstümü çakıldın [dün biraz fazla kaçırdım herhalde hala beynim sarsılıyor ![]() ![]() ]
|
||
|
||
| Tepeleri aş ben ufkun ötesindeyim Düş kurmak kadar basit hayat Var ya da yoksun aç ya da toksun Kukla değil hayalbaz yorulsun Benim elimin hamuru işte ritimler Karnın doyarsa ne ala çocuk Yapabildiğim bu yaptığım şey bu Benim sevdiğim müzik işte bu (işte bu) Bana ben gibi yaklaşmayın artık Seni ben gibi görmüyorum hayatta Bana benden farklı insan gerek Çünkü ben zaten kendimi yaşadım Sessiz kalma zarar veremesin Koskaca dünya boyun eğmez ki Az yaşımız ve neler gördük biz Az yaşadık kimleri gömdük biz - Çok şey istedim ama kalmadı hevesim Sigaram belki de son nefesim Koca dünya sanki benim kafesim Ölmek istedim ama yokki gidesim Kader..... Keder..... Yeter..... Yeter..... - Ben kendimi kaybettim Çıkmazlardayım aydınlık yok gidemem Ben kendimi kaybettim Aslına bakarsanız bu bi gerçek Ömrümü dört çeyreğe böldüm Her çeyrekde bi zevzekle dalaş Bu benim tarzım Salaş yaklaş Arkadaş duy beni dinle (dinle) Çok çile çek sonunda dile gelecek Dile gelecek ama önce bi çile çek-men gerek Hep böyle dediler affet Hayatı ... Hayatı ... Kuralına göre yaşa kuralına göre öl Kural benim lan neye göre yaşayım Ben kendimi kaybettim başa dönelim Aslına bakarsanız bu bi gerçek - Çok şey istedim ama kalmadı hevesim Sigaram belki de son nefesim Koca dünya sanki benim kafesim Ölmek istedim ama yokki gidesim Kader..... Keder..... Yeter..... Yeter..... - |
||
|
||
| kardesim demiş Muahhaahha:) | ||
|
||
hoho tmm ozamn sen şidedetsiz dinle sana yaramıore:D
|
||